Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 2 2009

Σφηνάκια για ΑΓΡΑΣ, Πετζετάκις και Τιτάν

Σφηνάκια για ΑΓΡΑΣ, Πετζετάκις και Τιτάν
ΑΓΡΑΣ: Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία κεφαλαιακής της ενίσχυσης μέσω αναπροσαρμογής της αξίας των ακινήτων της.

Η υπεραξία θα προκύψει κατά κύριο λόγο από το νεόδμητο κτίριό της επί της Λ. Συγγρού. Από την αναπροσαρμογή εκτιμάται ότι θα υπάρξει υπεραξία της τάξης των 20 - 30 εκατ. ευρώ, η οποία θα ενισχύσει την τρωθείσα καθαρή θέση της ασφαλιστικής.

Αλλιώς θα πρέπει να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου…

Πετζετάκις: Σιγήν ιχθύος κρατούν τόσο η διοίκηση της Πετζετάκις όσο και οι εκπρόσωποι των ομολογιούχων για το τι μέλλει γενέσθαι στην ιστορική βιομηχανία.

Μέχρι και την περασμένη Παρασκευή οι ομολογιούχοι έπρεπε να υποβάλουν τις προτάσεις τους. Και λογικά τις υπέβαλαν. Διαρροές όμως δεν υπήρξαν. Ένδειξη αμοιβαίας κατανόησης ή αμοιβαίων... τζαρτζαρισμάτων;

Ίδωμεν…

Τιτάν: Φήμες κυκλοφόρησαν στα τέλη της εβδομάδας στη Σερβία ότι η Τιτάν προτίθεται να αποκτήσει το 100% της εκεί θυγατρικής της Cementara Kosjeric.

Η Τιτάν ελέγχει το 74,28% της Cementara και μέσω αυτής λειτουργεί μία μικρής δυναμικότητας (600 χιλ. τόνων) μονάδα στη γειτονική μας χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v