Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 10 2009

Σφηνάκια για αγορές, HOL και Πειραιώς

Σφηνάκια για αγορές, HOL και Πειραιώς
Αγορές: Σε χρυσό, S&P, πετρέλαιο και VIX είναι εστιασμένη, ταυτόχρονα,
η προσοχή των τεχνικών αναλυτών. Τα επίπεδα στήριξης του S&P στην περιοχή των 670 μονάδων θα αποδειχτούν σθεναρά, σύμφωνα με τους ίδιους αν συντρέξουν οι εξής προϋποθέσεις:

- Αν κινηθεί ο VIX από την περιοχή των 50 μονάδων προς τα υψηλά (90 - 100 μονάδες) του περασμένου Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, αποτυπώνοντας ότι ο φόβος της αγοράς πιάνει…κόκκινο.

- Αν δώσει διπλή κορυφή ή υψηλότερη κορυφή και ο χρυσός και η τιμή του αργού δεν φύγει κάτω από τα 35 - 36 δολάρια το βαρέλι. Με λίγα λόγια, πρέπει να συνωμοτήσει το σύμπαν για να υπάρξει ράλι ανακούφισης. Στις αγορές, βέβαια, συμβαίνει… συχνά.

HoL: Μπορεί ο Ολυμπιακός να μη διανύει και την καλύτερη φόρμα της σεζόν, οι σουίτες όμως του Καραϊσκάκη κερδίζουν στις τελευταίες αγωνιστικές βραβείο… καλύτερης απόδοσης.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη σουίτα του κ. Κόκκαλη φιλοξενούνταν ο κ. Λ. Λαυρεντιάδης.

Οι δύο επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του φτωχού σε θέαμα αγώνα να επισφραγίσουν τη συμφωνία τους για απόκτηση του ραδιοφωνικού σταθμού Flash από εταιρία που ελέγχεται από φιλικά στον κ. Λαυρεντιάδη συμφέροντα.

Στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη ο κ. Θ. Λιακουνάκος φιλοξένησε αντιπροσωπεία Αράβων επενδυτών, με τους οποίους συζητά συνεργασία. Βγάζει deals το Καραϊσκάκη.


Τράπεζα Πειραιώς: "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" δόθηκε η εντυπωσιακή αντίδραση της μετοχής της τράπεζας στο ταμπλό την Παρασκευή. Ο πωλητής που την ταλαιπώρησε κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις τέλειωσε κατά το μέσον της συγκεκριμένης.

Τα τελευταία τεμάχια που είχε προς πώληση αντικρίστηκαν με πακέτα (300 χιλ., στα 3,32 ευρώ) από αγοραστή που είχε η Πειραιώς ΑΧΕΠΕΥ, ενώ ένας μικρότερος πωλητής ματσαρίστηκε επίσης με πακέτο 200 χιλ. μετοχών, στα 3,06 ευρώ.

Απουσία ισχυρών πωλητών βγήκε το… ιππικό και σάρωσε το χαρτί. Το δε κλείσιμο με την εντολή των 67.600 μετοχών στα 3,60 ευρώ παρέπεμπε, σύμφωνα με χρηματιστές, σε… παραδοσιακές τακτικές.

Η άνοδος υποβοηθήκε σε επίπεδο ψυχολογίας και από τα ξαναζεσταμένα σενάρια για συγχώνευση με την Εθνική Τράπεζα, τα οποία αρμοδίως διαψεύδονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v