Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 25 2004

Η υπόθεση Αγροτική ΑΧΕ ξανά στο προσκήνιο

Παλιές… αμαρτίες έφερε την Κυριακή στην επιφάνεια η εφημερίδα ”ΤΟ ΠΑΡΟΝ”, παρουσιάζοντας και έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία ηγετικά στελέχη της Αγροτικής Χρηματιστηριακής εμπλέκονται σε διαφόρων ειδών παιχνίδια την περίοδο 1999-2000, στα οποία χρησιμοποιούντο κωδικοί ανυποψίαστων πελατών, ενώ επισημαίνεται ότι μέσα από τέτοιες συμπεριφορές προέκυψαν και τεράστια ανοίγματα, τα οποία βέβαια κάλυψε η ”μαμά” Αγροτική.

Ως κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης φέρεται ο ”πολύς” κ. Λευτέρης Θαλασσινός, γνωστός καθηγητής, παρακαλώ, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, η περίπτωση του οποίου είχε απασχολήσει το euro2day.gr αλλά και τον ”ΜΕΤΟΧΟ”, σε σχέση με άλλη σκανδαλώδη υπόθεση, αυτή της παρατράπεζας HEDLEY, που θεωρείται το μεγαλύτερο ”κανόνι” στην Ελλάδα με διεθνείς προεκτάσεις.

Αν δεν θυμάστε την περίπτωση, ο εν λόγω ”κύριος καθηγητής” είχε σε περίοπτη και τιμητική θέση στην ταυτότητα περιοδικού το οποίο εξέδιδε τον φερόμενο ως… ”εγκέφαλο” της παρατράπεζας, με τον οποίο διατηρούσε και γενικότερες σχέσεις.

Μπροστά στα όσα γράφηκαν βέβαια τώρα, οι υποθέσεις με τις οποίες ασχοληθήκαμε εμείς μοιάζουν… παρανυχίδες.

Το ερώτημα είναι αν κάποιος θα παρέμβει για να δει εάν υπάρχουν ευθύνες και ποιων στην υπόθεση της Αγροτικής ΑΧΕ, έστω και τώρα, μετά δηλαδή την αποχώρηση από τη μητρική τράπεζα του αρμόδιου εποπτεύοντος υποδιοικητή, κ. Καζατζή.

Διότι τα μισά απ’ όσα γράφτηκαν την Κυριακή να ισχύουν, μιλάμε για πραγματικό όνειδος, με το οποίο βέβαια ουδείς έχει ασχοληθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v