Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 9 2004

”Πράσινες” και ”μπλε” μετοχές

Από χτες φάνηκε καθαρά ότι όσοι ”ποντάρουν” ασύστολα (καμία η διαφορά στην πράξη μεταξύ θετικού και αρνητικού πονταρίσματος, όταν αυτό είναι αμετροεπές) στις πραγματικές ή και… υποτιθέμενες πολιτικές διασυνδέσεις συγκεκριμένων επιχειρηματιών και των ομίλων τους, με τις δύο μεγάλες παρατάξεις του πολιτικού φάσματος, μάλλον διακινδυνεύουν βλακωδώς τα χρήματά τους.

Πρώτον, διότι κάποιοι… ”πεθαμένοι” δεν ανασταίνονται έτσι εύκολα με οποιαδήποτε κυβέρνηση, έστω κι αν αυτή είναι-θεωρητικά- περισσότερο ”φίλα προσκείμενη”. Δεύτερον, διότι οι ευνοούμενοι της προηγούμενης περιόδου έχουν ήδη συγκεντρώσει μεγάλη ισχύ, γεγονός που τους προσδίδει ευελιξία και αντοχές στην οποιαδήποτε συγκυρία.

Τρίτον, διότι ο ίδιος ο Καραμανλής που βγαίνει ξεκάθαρα ενισχυμένος ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από το εκλογικό αποτέλεσμα, έναντι και των (τυχόν) εσωκομματικών πιέσεων, δεν έχει δείξει καθόλου πρόθυμος να επαναλάβει εξ αρχής τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης.

Συνεπώς ”παν μέτρο άριστον” για να μην ξεφορτώνουν πάνω σας οι ”ξύπνιοι” τις μετοχές τους, αλλά και για να μην αγοράζουν τις δικές σας φτηνά, όπως συνέβη κατά κόρον χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v