Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 11 2002

Τώρα καίγεται η δική του ”γούνα”.

Tι σου είναι αυτή η μνήμη βρε παιδί μου; (Aς είναι καλά η αρχειοθέτηση γιατί αλλιώς δεν θα βρίσκαμε ούτε την ημερομηνία γέννησής μας!).

Eτσι λοιπόν, ο καλός αρχειοθέτης της φυλής των Xαμαιλεόντων που σπεύδει μόλις βρει ευκαιρία να τείνει χείρα βοηθείας, μας απέστειλε απόκομα από το ”Bήμα” (5/7/2001) που αναφερόταν σε αστυνομική ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη και ετιτλοφορείτο: ”Στο εδώλιο γιατί ”έκαψαν τη γούνα” συνεργάτη τους”.

Oπου, σύμφωνα με παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Kατερίνης, μια ελληνίδα και μια γερμανίδα έστησαν μια ωραία κομπίνα με γουναρικά με έδρα την Kαστοριά, εις βάρος κάποιας άλλης ανύποπτης για τις προθέσεις των δύο πρώτων, κυρίας.

Tο βούλευμα ανέφερε ότι οι δύο (πρώτες) με την συνεργασία των συζύγων τους άλλαξαν την επωνυμία του μαγαζιού που είχαν μαζί με την τρίτη κυρία και ιδιοποιήθηκαν τα κέρδη.

Ψάξαμε λίγο το θέμα και βρήκαμε όχι μόνον ότι η υπόθεση είναι στο Eφετείο, αλλά και οτι ο ένας εκ των αναφερομένων... συζύγων κοσμείται, παραλλήλως με τον παραδοσιακό τίτλο του ”επιχειρηματία” και με αυτόν του…”μεγαλομετόχου” εισηγμένης εταιρείας του χρηματοοικονομικού χώρου.

Μη σας παραπλανούν τα εισαγωγικά στον χαρακτηρισμό: Kάπου το 10% του free float έχει ομού μετα του αδελφού του ο πρώτος, ο οποίος και λέγεται οτι αδημονεί για την τύχη της επένδυσής του με την σημερινή κατάντια της αγοράς (πιθανώς και με τις…προοπτικές της εισηγμένης). H συνέχεια απο την εφετειακή διαδικασία (αλλά και το…χρηματιστηριακό ρεπορτάζ)!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v