Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 4 2009

Atlantic: Εσωτερική αντιπολίτευση από ανταγωνιστή

Atlantic: Εσωτερική αντιπολίτευση από ανταγωνιστή
Αναβλήθηκε η τακτική γενική συνέλευση της Atlantic την προηγούμενη Δευτέρα ύστερα από αίτημα του μετόχου Μεταλλουργική (βλέπε οικογένεια Λαουτάρη) που κατείχε άνω του 5% και άσκησε νομίμως το σχετικό της δικαίωμα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά -και μάλλον ούτε η τελευταία…- που η Μεταλλουργική αναβάλλει γενική συνέλευση, προκαλώντας την ταλαιπωρία όσων μετόχων έχουν ακόμη το κουράγιο να πηγαίνουν στις γενικές συνελεύσεις των εισηγμένων εταιριών.

Τις αναβολές τις έχει για συνήθειο…

Επί της ουσίας, αν στη Μεταλλουργική πιστεύουν ότι το σημερινό management της εισηγμένης (οικογένεια Αποστόλου) είναι ανεπαρκές, δικό τους πρόβλημα. Ας πρόσεχαν!

Άλλωστε, εκουσίως θέλησαν να συνεργαστούν μαζί του και μάλιστα μέσα από συνεντεύξεις Τύπου σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας και μέσα από δηλώσεις "πόσο μεγάλη την έχουμε την εκτίμηση για την οικογένεια Αποστόλου" και άλλα σχετικά…

Τότε όμως βλέπετε τα πράγματα ήταν αλλιώς. Μια έμμεση είσοδος σε ένα υποσχόμενο (τότε) χρηματιστήριο δεν ήταν και μικρό πράγμα!

Αν τώρα το management έχει υποπέσει σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη, φανταζόμαστε ότι τόσα χρόνια -βλέποντας μάλιστα τα πράγματα "εκ των έσω" στο Δ.Σ. της εταιρίας- οι Λαουτάρηδες θα είχαν τη δυνατότητα να πιάσουν την οικογένεια Αποστόλου, να την "τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί" και να τη στείλουν εκεί που… ΔΕΝ πηγαίνουν όσοι πολιτικοί μας συμπεριφέρονται με ανάλογο τρόπο.

Κανείς φυσικά δεν θέλει να στερήσει τα δικαιώματα ελέγχου της οικογένειας Λαουτάρη, ωστόσο δεν τους φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι μικρομέτοχοι, που εκτός από χαμένοι (στο ταμπλό) βγαίνουν και ταλαιπωρημένοι στις συνελεύσεις…

Υ.Γ.: Η οικογένεια Λαουτάρη έχει ανοίξει καταστήματα στην Εύβοια και ανταγωνίζεται(τουλάχιστον στον νομό αυτόν) την Atlantic…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v