Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 3 2004

Η Domus πάει… κατασκήνωση!!!

Πολλά και διάφορα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για μετοχές εταιριών της περιφέρειας, με εφαλτήριο την… ”οχηματολογία”.

Την περίπτωση της Παΐρης την έχουμε προσεγγίσει σε άλλο σχόλιο της στήλης (κατόπιν του οποίου όλως... περιέργως η μετοχή διέκοψε την ανοδική πορεία των τελευταίων ημερών και απώλεσε 12,3% - γιατί άραγε;).

Υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις.

Όπως για παράδειγμα οι βλέψεις που… ψιθυρίζεται ότι έχει για την Γκάλης το σχήμα των βασικών μετόχων πέριξ της γνωστής ΑΕΕΧ-αστροπελέκι, της Domus.

Ως γνωστόν, η εν λόγω ΑΕΕΧ εδώ και πολύ καιρό θέλει να μετατραπεί σε εταιρία συμμετοχών. Πλην όμως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς –και ορθώς- δεν της έδωσε άδεια.

Τι μένει; Μα μία συγχώνευση με κάποια άλλη εισηγμένη, προκειμένου να επιτευχθεί το ποθητό αποτέλεσμα.

Στα γνωστά λοιπόν ”στέκια” έχει ήδη αρχίσει να λέγεται προ αρκετών ημερών ότι το παιχνίδι θα γίνει με την Γκάλης, η οποία, γιατί να το κρύβουμε άλλωστε, δεν φαίνεται πλέον να έχει λόγο ύπαρξης στη Σοφοκλέους.

Οπότε με μια συγχώνευση και ο κ. Γκάλης θα αποχωρήσει -ως δραστηριότητα, πιθανώς και ως πρόσωπο- και οι φίλτατοι κύριοι της Domus θα βγουν από το αδιέξοδο της αποτίμησης στην οποία όλως παραδόξως βρίσκεται η εταιρία.

Υ.Γ.: Για να μην... παρεξηγηθούμε, αυτά ΔΕΝ τα γράφουμε επειδή θεωρούμε ότι προκύπτει ”ευκαιρία αγοράς”, αλλά για καθαρά ενημερωτικούς (και... κουτσομπολίστικους λόγους).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v