Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 15 2009

BETANET: Το Κυπριακό και οι… λογιστικές

BETANET: Το Κυπριακό και οι… λογιστικές
Τρία προβλήματα στην παγκόσμια Ιστορία έχουν πάρει τόσο πολύ χρόνο για να λυθούν: το Μεσανατολικό, το Κυπριακό και οι… ετήσιες λογιστικές καταστάσεις της BETANET!

Όπως λοιπόν υποστηρίζει η διοίκηση της εισηγμένης (;) εταιρίας, οι λογιστικές της καταστάσεις έχουν καθυστερήσει γύρω στους... 3,5 μήνες μέχρι σήμερα επειδή δεν έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν το έργο τους οι (εξωτερικώς συνεργαζόμενοι) λογιστές της!

Και επίσης, το τμήμα επενδυτικών σχέσεων της BETANET δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει πότε το… τιτάνιο αυτό έργο της έκδοσης των λογιστικών καταστάσεων της εταιρίας θα ολοκληρωθεί!

Έτσι λοιπόν, στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της 30ής Ιουνίου δεν υπήρχαν λογιστικές καταστάσεις, αλλά -όπως φαίνεται- ούτε και στην επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση της 30ής Ιουλίου θα υπάρξουν!

Όπως θα αντιληφθήκατε και εσείς, οι εξηγήσεις της διοίκησης της BETANET δείχνουν λογικότατες και εμείς απορούμε για το πώς κάποιες "κακές γλώσσες" υποστηρίζουν ότι οι λογιστικές καταστάσεις καθυστερούν, επειδή απλώς κάποιοι διστάζουν να βάλουν την υπογραφή τους… (ενδεχομένως να θυμούνται τα δύο πράγματα που οι άντρες θα πρέπει να προσέχουν πού τα βάζουν).

Υπάρχουν βέβαια και κάμποσοι πελάτες που προσέφυγαν ήδη στη Δικαιοσύνη.

Είναι επίσης και κάποιοι μέτοχοι που μας τηλεφώνησαν και λένε να περάσουν κατά Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πλευρά για καμιά επίσκεψη…

Για να δούμε τι θα γίνει... Εμείς παρακολουθούμε με ενδιαφέρον...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v