Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 19 2004

Κλουκίνας-Λάππας: Οι… εξαφανισμένοι

Τον τίτλο της ”απογοήτευσης” του πρώτου εξαμήνου διεκδικεί με αξιώσεις η Κλουκίνας Λάππας, έχοντας ήδη πάρει το σχετικό… πρωτάθλημα σε επίπεδο νέων εισαγωγών του 2004.

Με τρέχουσες απώλειες της τάξεως του… 40% σε σχέση με την τιμή εισαγωγής της, η μετοχή (αφού πρώτα έφτασε έως το –50%!), βολοδέρνει τώρα στην περιοχή των 5 ευρώ, έναντι 8,5€ που ήταν η τιμή της δημόσιας εγγραφής!

Οι βασικοί μέτοχοι βέβαια έχουν επιδείξει πλήρη αδιαφορία!!! Στο κάτω κάτω γιατί όχι;

Αυτοί αγόρασαν τις μετοχές στα 8,5€; Όχι βέβαια.

Δεν είναι μόνον ότι οι βασικοί μέτοχοι ( και διοικούντες) δεν έκαναν καμία κίνηση να στηρίξουν τη μετοχή τους, έστω και τυπικά, για τα μάτια του κόσμου, δεν έβγαλαν ούτε μια ανακοίνωση, δεν έκαναν μια συνέντευξη Τύπου ή έστω μια δήλωση για να υπερασπιστούν την ”αξία” της εταιρίας τους, να πουν τα επιχειρήματά τους.

Αυτού του είδους οι συμπεριφορές, που θυμίζουν το... ”πάρε τα λεφτά και τρέχα” πρέπει να εξαλειφθούν μια και καλή από το χρηματιστήριο.

Μόνο που εδώ το θέμα δεν είναι μόνο ”θεσμικό” είναι και θέμα των επενδυτών που πρέπει να αξιολογούν το ενδιαφέρον του βασικού μετόχου για τους λοιπούς επενδυτές και να πράττουν αναλόγως, επιβραβεύοντας ή τιμωρώντας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v