Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 11 2009

Γιατί τέτοια πρεμούρα, κύριε Αβραμόπουλε;

Γιατί τέτοια πρεμούρα, κύριε Αβραμόπουλε;
Μπορεί ο κρατικός μηχανισμός να έχει παραλύσει, αλλά στο υπουργείο Υγείας κάποιοι σήμερα ξημερώθηκαν…

Έχουν βέβαια τους λόγους τους.

Ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, κ. Δ. Αβραμόπουλος, μαθαίνουμε ότι ζήτησε να εξεταστεί το θέμα της αδειοδότησης της μαιευτικής κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν.

Και προφανώς απαίτησε να διενεργηθεί με κατεπείγουσες διαδικασίες γι' αυτό και… ξημερώθηκαν τα στελέχη της επιτροπής ελέγχου.

Εγείρεται, επομένως, το ερώτημα γιατί ο κ. Δ. Αβραμόπουλος έχει τέτοια πρεμούρα να εξεταστεί με διαδικασίες-εξπρές η άδεια του Ντυνάν.

Είκοσι ημέρες πριν παραδώσει τον θώκο, ο υπουργός επιλέγει να δώσει προτεραιότητα στο πιο επίμαχο θέμα της ατζέντας του.

Η άδεια της μαιευτικής κλινικής Ντυνάν έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από τις μεγαλύτερες μαιευτικές κλινικές της χώρας και σειρά δημοσιευμάτων τα οποία υπαινίσσονται συναλλαγή μεταξύ του Ντυνάν και του Ιατρικό …

Μόλις χθες το Ιασώ, το Μητέρα και το Λητώ απέστειλαν δεύτερο εξώδικο στο υπουργείο με το οποίο ζητούν έγγραφη ενημέρωση και θέτουν το ερώτημα στο υπουργείο αν έχει ελέγξει σε ποιον ανήκει ο ιατρικός εξοπλισμός που παραδίδεται στο Ντυνάν για το μαιευτήριο.

Οι τρεις κλινικές ρωτούν για τον ιατρικό εξοπλισμό διότι όλη η αγορά θεωρεί δεδομένο ότι έχει παραγγελθεί από τη Γαία, 100% θυγατρική της Ιατρικό, αλλά παραδίδεται στο Ερρίκος Ντυνάν!

Τίνος είναι ο ιατρικός εξοπλισμός του Ντυνάν, ρωτάμε εμείς, κύριε Αβραμόπουλε.

Αν είναι όντως της Ιατρικό δεν προκύπτει κώλυμα για την άδεια του Ντυνάν;

Όταν μάλιστα έχουν διενεργηθεί οι σχετικές καταγγελίες και μάλιστα μέσω εξωδίκων.

Έπειτα από δεκάδες δημοσιεύματα που υπονοούν ότι το Ντυνάν θα λάβει την άδεια αυτόνομα και θα συνεργαστεί με κάποιον τρόπο εν συνεχεία με το Ιατρικό…

Εξέτασε η επιτροπή καταλληλότητας τις παραπάνω καταγγελίες ή θα εκδώσει την άδεια με βάση αν πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις;

Γιατί ακολουθήθηκαν κατεπείγουσες διαδικασίες ενώ παραδίδεται ο εξοπλισμός και υπάρχουν οι καταγγελίες ότι ο εξοπλισμός ανήκει στο Ιατρικό (!!) και όχι στο Ντυνάν;

Ποιος έχει ελέγξει σε ποιον ανήκει ο εξοπλισμός μια και ο έλεγχος τιμολογίων είναι απλούστατο να γίνει;

Τέλος, γιατί τέτοια προεκλογική πρεμούρα… προώθησης έργου από τον υπουργό;

Ούτε όταν τον ανέδειξε ο επίτιμος δεν είχε τέτοια διάθεση… προσφοράς! 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v