Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 10 2009

Σφηνάκια για Nexans, ΓΕΚΕ

Σφηνάκια για Nexans, ΓΕΚΕ
Nexans Hellas: Σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου προχωρά η Nexans Hellas, προκειμένου να περιορίσει τις επιπτώσεις της κρίσης.

Για τον σκοπό αυτό η διοίκηση της εισηγμένης προτίθεται να διαθέσει επιπλέον 900 χιλιάδες ευρώ από τις νόμιμες αποζημιώσεις σε όσους διατυπώσουν αίτημα για αποχώρηση (άτομα που βρίσκονται κοντά στην ηλικία συνταξιοδότησης, αλλά και στο προσωπικό που απασχολείται σε γραμμές παραγωγής προϊόντων, για τα οποία η ζήτηση έχει μειωθεί δραματικά).

Το ποσό των 900 χιλ. έχει ήδη εγγραφεί στις λογιστικές καταστάσεις του α΄ εξαμήνου.

ΓΕΚΕ:
Απόδοση που θα τη ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες διαχειριστές χαρτοφυλακίου πέτυχε η εισηγμένη εταιρία ΓΕΚΕ στο πρώτο μισό του έτους. Διαθέτοντας χαρτοφυλάκιο γύρω στα 13 εκατ. ευρώ, σημείωσε κέρδη 1,65 εκατ. και μάλιστα χωρίς τοποθετήσεις σε μετοχές!

Η πολύ καλή αυτή επίδοση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι επιδόσεις του αθηναϊκού ξενοδοχείου President άντεξαν γερά (κύκλος εργασιών 6,56 εκατ. έναντι 6,92 εκατ. κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο), εξηγεί γιατί η κερδοφορία του εξαμήνου διατηρήθηκε πάνω από το επίπεδο των 3 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v