Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 26 2004

ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-ΛΑΠΠΑΣ:Τα αποτελέσματα 2003 πού είναι;

Πρόσφατα σας λέγαμε για την άκρως απογοητευτική συμπεριφορά της μετοχής ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ –ΛΑΠΠΑΣ και την εξίσου απογοητευτική συμπεριφορά των βασικών μετόχων της, που ως τώρα δεν έχουν θεωρήσει σκόπιμο να κάνουν ή να πουν οτιδήποτε σε σχέση με την καταβαράθρωση της μετοχής από τα 8,5€ σε κάτι λιγότερο από… 5€ (4,82 χθεσινό κλείσιμο)!!!

Στο μεταξύ αναζητήσαμε τα κέρδη 2003 της εταιρίας, ώστε να διαπιστώσουμε μήπως η πορεία των εργασιών είναι αντίστοιχη με την πορεία της μετοχής. Πλην όμως, δεν τα… βρήκαμε!!!

Ψάξαμε στο site της εταιρίας το οποίο δείχνει σύγχρονο, αλλά έχει μείνει στα στοιχεία του 2002 συν την παρουσίαση (που πολλοί επενδυτές, θεσμικοί και μη θα προτιμούσαν να… ξεχάσουν μαζί με τη δημόσια εγγραφή).

Για το 2003, ούτε κουβέντα, πόσο μάλλον για το τρίμηνο του 2004.

Δεν γνωρίζουμε αν λόγω του ότι μπήκε το 2004 στη Σοφοκλέους, η εταιρία δικαιούται να μην γνωστοποιήσει ως τώρα τα αποτελέσματα του 2003 με τη μορφή λογιστικής κατάστασης, πράγμα πιθανό. Θα το ψάξουμε και θα σας πούμε, αλλά δεν είναι αυτό που έχει σημασία.

Διότι θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι αν τα αποτελέσματα ήταν… ”σούπερ”, όχι μόνον θα υπήρχαν στο site, αλλά και ανακοίνωση στον Τύπο ενδεχομένως και προς το Χρηματιστήριο θα είχε βγει έστω και με τη μορφή ”εκτιμήσεων”…

Έτσι πάνε αυτά στο ”Ελλάντα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v