Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 22 2009

Ηχηρές παρουσίες στην ομιλία της Λούκα

Ηχηρές παρουσίες στην ομιλία της Λούκα
Μεγάλη προσέλευση τόσο σε ποσότητα όσο και σε επίπεδο παρουσίας ακούμε ότι είχε η χθεσινή εκδήλωση που οργάνωσε ομάδα επιχειρηματιών, με ομιλητή την εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας κ. Λούκα Κατσέλη.

Περί τα 500 άτομα… συνωστίστηκαν κυριολεκτικά σε αίθουσα ξενοδοχείου των νοτίων προαστίων για να ακούσουν από πρώτο χέρι τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία.

Ανάμεσά τους αρκετοί επιχειρηματίες, χρηματιστές, διαχειριστές χαρτοφυλακίων, εκπρόσωποι φορέων, καθηγητές και δικηγόροι.

Στην επιχειρηματική αλλά και στην… πολιτική κλίμακα παρέστη, σύμφωνα με τις πηγές της στήλης, από το 1 έως το 10.

Παραβρέθηκαν, δηλαδή, μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές όπως οι κ. Παναγιώτης Τσάκος, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Θεόδωρος Φέσσας, Αριστείδης Μπελλές αλλά και δεκάδες ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

"Πράσινοι" και "γαλάζιοι", όπως συνήθως τους κατατάσσουν τα ΜΜΕ, επιχειρηματίες συζήτησαν αρκετή ώρα στο περιθώριο της ομιλίας με την τομεάρχη του ΠΑΣΟΚ.

Η επόμενη μέρα τους… ενώνει.

Υ.Γ.: Την εκδήλωση οργάνωσε ομάδα επιχειρηματιών, που προέκυψε από τον κύκλο θεματικών συζητήσεων, που είχε απευθείας με εκπροσώπους της οικονομίας και όχι αναγκαστικά με τους φορείς η κ. Κατσέλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v