Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 23 2009

Σφηνάκια για "Καραϊσκάκης", ΜΗΧK, Pasal

Σφηνάκια για Καραϊσκάκης, ΜΗΧK, Pasal
To "Καραϊσκάκης" και ο πρόεδρος: Οι αθλητικές και όχι μόνο εφημερίδες γράφουν ότι η συμφωνία πώλησης του 50% της εταιρίας που ελέγχει το γήπεδο "Καραϊσκάκης" στον κ. Λ. Λαυρεντιάδη έχει ολοκληρωθεί και ο κ. Κόκκαλης έχει βάλει στην τσέπη του 25 ζεστά εκατομμύρια…

Η αλήθεια είναι ότι το due diligence για το γήπεδο "Καραϊσκάκης" από τη Lamda Partners ξεκίνησε μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Επομένως, όχι μόνο δεν έχει πάρει τα 25 εκατ. ευρώ ο πρόεδρος αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ούτε καν το τίμημα.

Το οποίο μπορεί και να είναι και μεγαλύτερο αν τελικώς ξεμπλοκαριστεί η δημιουργία Mall 70 χιλ. τ.μ. από τη Βωβός στον Βοτανικό.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, λόγω ρήτρας που υπήρχε στη συμφωνία του προέδρου με το Δημόσιο, θα υπάρχει δυνατότητα ανέγερσης στο "Καραϊσκάκης" επιπλέον 4.500 τ.μ. για εμπορικές χρήσεις.

Αμοιβαίο όφελος για τους δύο αιώνιους...

Μηχανική: Ουδέν κακόν αμιγές καλού για τη Μηχανική.

Μπορεί οι ίδιες μετοχές να ρευστοποιήθηκαν σε τιμές σαφώς κατώτερες από το κόστος κτήσης τους (3,58 εκατ. ευρώ), ωστόσο η ρευστοποίησή τους απέφερε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό στο ταμείο της (πουλήθηκαν 584.567 μετοχές προς 1,69 ευρώ).

Κάποιες άλλες εισηγμένες θα αναγκαστούν να τις διαγράψουν…

Athens Heart: Την ανακοίνωση της συνεργασίας με το κατάστημα εφηβικής ένδυσης Frozenwave ανακοίνωσε χθες το Athens Heart της εισηγμένης Pasal Development.

Ουσιαστικά, το Frozenwave θα αντικαταστήσει κατάστημα της Lapin που προτίμησε να αποχωρήσει.

Πληροφορίες μάλιστα από την αγορά αναφέρουν πως επίκειται και η προσέλκυση και άλλου γνωστού brand name από τον χώρο της ένδυσης στο εμπορικό κέντρο της Οδού Πειραιώς.

Συμπέρασμα: Μπορεί φυσικά να εκφράζονται διαμαρτυρίες από ορισμένα καταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, ωστόσο από την άλλη πλευρά υπάρχει και μια "ουρά" -μικρή ή μεγαλύτερη κατά περίπτωση- που επιθυμεί να πάρει θέση σε αυτά…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v