Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 23 2004

Περί ακτοπλοΐας, Στρίντζη και ποσοστών

”Μικρομέτοχος” και όχι ”μεγαλομέτοχος” είναι ο κ. Γεράσιμος Στρίντζης, τόσο στην Blue Star Ferries όσο και στην ΕΠΑΤΤ (νυν Attica Holdings), σύμφωνα με πηγές που σίγουρα είναι σε θέση να γνωρίζουν και έσπευσαν να διορθώσουν τα όσα ακούγονται στην αγορά (και μεταφέρθηκαν χθες από τη στήλη), καθώς στα επίσημα μετοχολόγια που δημοσιεύει το χρηματιστήριο δεν αναφέρεται πουθενά ο κ. Στρίντζης σε σχέση με τις δύο εισηγμένες.

Άλλες πηγές πάλι αναφέρουν ότι οι προθέσεις του κ. Στρίντζη (σ.σ. όσον αφορά στο ενδεχόμενο να είναι ”δούρειος ίππος”, όπως επίσης εγράφη σε μερίδα του Τύπου) διερευνήθηκαν με ευγενικό, πλην όμως ευθύ, τρόπο κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της HFD που τον εξέλεξε μέλος του Δ.Σ. προκειμένου να αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Εξίσου ευθύς ήταν και ο ίδιος όμως, καθώς ξεκαθάρισε ότι η παρουσία του επί δεκαετίες στο χώρο δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για τέτοιου είδους ”τερτίπια”.

Κατά τα λοιπά, πάντως, ισχύουν τα όσα γράφαμε χθες για το χώρο της ακτοπλοΐας. Οι πρώτες κινήσεις έγιναν (μεταξύ αυτών η τοποθέτηση του κ. Στρίντζη στο τιμόνι της HFD, η τοποθέτηση ενός γνήσιου εκπροσώπου της πλευράς Αρτιόλι στη διοίκηση των Μινωικών κ.λπ.).

Τώρα, πριν από τις επόμενες κινήσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να είναι εξίσου (αν όχι και περισσότερο) αιφνιδιαστικές με αυτές που παρακολουθήσαμε το τελευταίο διάστημα, φαίνεται να επικρατεί ”νηνεμία”, έστω και προσωρινά, εν όψει της θερινής σεζόν και της Ολυμπιάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v