Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 19 2010

Στον «πάγο» η Goldman Sachs

Στον «πάγο» η Goldman Sachs
Τόπο φαίνεται ότι πιάνει το μπαράζ των δημοσιευμάτων ξένων μέσων ενημέρωσης για τις ειδικές αποστολές που αναλάμβανε, στο παρελθόν, η Goldman Sachs ως προς τη διευθέτηση (sic όρος) του δημόσιου χρέους.

Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε η Goldman, τα τελευταία 24ωρα, οριστικοποίησαν την αίσθηση που υπήρχε εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες ότι το ειδικό βάρος της αμερικανικής τράπεζας στην ελληνική κυβέρνηση προς ώρας μειώνεται.

Η κυβέρνηση δείχνει να βάζει την Goldman στον «πάγο». Γι' αυτό και μάλλον θα απουσιάσει από το σχήμα αναδοχής της επόμενης έκδοσης και φυσικά από τις παρουσιάσεις.

Από τα πήγαιν' έλα στελεχών εγχώριων και ξένων τραπεζών στο Σύνταγμα (ΥΠΟΙΚ), τα τελευταία 24ωρα, προκύπτει ότι η Goldman είναι… στην απ' έξω ακόμη και από τη διαβούλευση για το αν θα πρέπει το Δημόσιο να προχωρήσει αμέσως σε κοινοπρακτική έκδοση 10ετών ομολόγων.

Την οποία η κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα την πραγματοποιήσει αμέσως ή μετά τη λήψη των πρόσθετων μέτρων.

Υ.Γ. Έπρεπε να μπει μέχρι και στο στόχαστρο της Μέρκελ η Goldman Sachs για να κερδίσουν πόντους στην Ελλάδα οι ανταγωνιστές της. Μένει να δούμε για πόσο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v