Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 10 2010

Η Intralot, η μεγάλη παραγγελία και το τίμημα

Η Intralot, η μεγάλη παραγγελία και το τίμημα
Μια που θα ’χετε βαρεθεί να διαβάζετε την κριτική μας στα έργα και στις ημέρες της Intralot, μαζί με τη συνεπακόλουθη... γκρίνια (ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Χαμαιλέοντα), καιρός είναι να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στην εταιρία του κ. Κόκκαλη για τη μεγάλη δουλειά που πήρε τις προάλλες, να προμηθεύσει την ιταλική SISAL με 15.000 τερματικά.

Διόλου ευκαταφρόνητη παραγγελία που αποδεικνύει την τεχνολογική υπεροχή των Ελλήνων έναντι της SISAL η οποία, όπως μαθαίνουμε, βρίσκεται κάτω από πρόγραμμα αυστηρότατων οικονομιών και μείωσης των δαπανών της, που οι ιδιοκτήτες της, δύο επενδυτικά funds από την Αμερική, τα Apax Partners Worldwide LLP και Permira Advisers LLP, έχουν ηδη ξεκινήσει. Not bad. Μολύβι να θες ν' αγοράσεις, θα πρέπει να εχεις άδεια από το fund!

Κι εκεί που ο Χαμαιλέοντας επέμεινε στον ορισμό για το «μη ευκαταφρόνητο» της παραγγελίας, κάποιοι που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα επέμεναν να δώσουμε σημασία στην καθαρή αξία της παραγγελίας.

Πράγματι, αναζητήσαμε αναφορά, έστω και γενική, του ύψους της παραγγελίας, αλλά φαίνεται πως ο CEO της Intralot στη βιασύνη του να γνωστοποιήσει τα χαρμόσυνα νέα στο επενδυτικό κοινό... λησμόνησε να γράψει την αξία της παραγγελίας!

Επειδή όμως η (εδώ) εταιρία είναι εισηγμένη και δεν νοείται να υπάρχουν ανακοινώσεις χωρίς νούμερα (μάλιστα, απαγορεύεται!) αναμένουμε σύντομα διευκρινίσεις για να μην αναγκαστούν οι πτωχοί ημεδαποί αναλυτές μας να μαντεύουν... μυρίζοντας τα δάχτυλά τους τι σημαίνει για την εταιρία η παραγγελία αυτή...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v