Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 26 2010

Σφηνάκια για ΟΠΑΠ, ΕΔΡΙΠ και Κουίζ

Σφηνάκια για ΟΠΑΠ, ΕΔΡΙΠ και Κουίζ
ΟΠΑΠ: Για επέκταση των δραστηριοτήτων του ετοιμάζεται ο οργανισμός.

Προτεραιότητα, σύμφωνα με τη διοίκηση, έχουν τα ηλεκτρονικά τεχνικά και τυχερά παιχνίδια περιορισμένου κέρδους, το Στιγμιαίο Λαχείο (ΞΥΣΤΟ) και, όταν επιτραπεί από την Πολιτεία, η παροχή τυχερών παιχνιδιών μέσω του Διαδικτύου.

Από ό,τι έγινε αντιληπτό ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά νέα παιχνίδια, εξ ου και ενισχύεται τεχνολογικά αλλά και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Τα σχέδια διεθνούς επέκτασης, που είχε επιχειρήσει η προηγούμενη διοίκηση, μετατίθενται για το μέλλον.

Για φέτος στόχος του οργανισμού είναι η ενίσχυση της θέσης του στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Στο εξωτερικό θα συνεχίσει να καλλιεργεί συμμαχίες. Προς μελλοντική χρήση.

Παράλληλα, λαμβάνονται μέτρα ώστε να περιοριστεί το συνολικό λειτουργικό κόστος και να αυξηθεί η παραγωγικότητα.

Eurodrip: Αγωγή εναντίον του πρώην βασικού της μετόχου κ. Δ. Παρασκευόπουλου έχει υποβάλει η Eurodrip ΑΒΕΓΕ, συμφερόντων εδώ και μερικά χρόνια της Global Finance.

H εισηγμένη ζητά από τον πρώην βασικό της μέτοχο 1,1 εκατ. ευρώ γιατί αθέτησε την υποχρέωση μη ανταγωνισμού που είχε αναλάβει με την πώληση της εταιρίας.

Ο κ. Παρασκευόπουλος είναι μέτοχος εταιρίας άρδευσης στη Ρουμανία μέσω της οποίας ανταγωνίζεται τη Eurodrip τουλάχιστον στη συγκεκριμένη αγορά.

Η δικάσιμος της αγωγής έχει οριστεί στις 23 Σεπτεμβρίου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Υ.Γ.:  Είχε προηγηθεί αγωγή του κ. Παρασκευόπουλου εναντίον της Eurodrip ύψους 3,8 εκατ. ευρώ, η εκδίκαση της οποίας πήρε αναβολή για τις 3/3/2011.

ΚΟΥΙΖ: Θέμα συγχώνευσης των εν Θεσσαλονίκη δραστηριοτήτων τους συζήτησαν πρόσφατα μεγαλομέτοχοι εισηγμένων ομίλων. Παρότι η συγχώνευση θα είχε νόημα λόγω συμπληρωματικών δραστηριοτήτων, ο υποδεχόμενος την πρόταση προς το παρόν την απέρριψε ευγενικά.

Προφανώς τα ταμειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ανταγωνιστής του και η προηγούμενη πικρή εμπειρία από τη μικρή εν Αθήναις συνεργασία, και μάλιστα επί ουδέτερου εδάφους, εξηγούν την απροθυμία του...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v