Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 4 2010

Η «διαπλοκή»… ζει και βασιλεύει!

Η «διαπλοκή»… ζει και βασιλεύει!
Μαθαίνουμε εξ εγκύρων πηγών ότι προβεβλημένο κυβερνητικό στέλεχος (εντελώς πρωτοκλασάτο, αν μας αντιλαμβάνεστε) έκανε προ ημερών απευθείας παρέμβαση στη διοίκηση μεγάλου οργανισμού, υπέρ των συμφερόντων συγκεκριμένου -και πασίγνωστου- «μεγαλοπρομηθευτή».

Η παρέμβαση ήταν όσο ευθεία μπορείτε να φανταστείτε, ενώ κατόπιν δύο ημερών ακολούθησε και τηλεφώνημα του ενδιαφερομένου, μην τυχόν και… ξεχαστεί το πράγμα, παρά την παρέμβαση του «ντουλαπά» (σ.σ. εκ του επίκαιρου… cabinet man).

Μιλάμε για δουλειά πολύ μεγάλου ύψους, από αυτές που έχουν κάνει τον κόσμο να φωνάζει… «φέρτε πίσω τα κλεμμένα».

Λεπτομέρεια: Η διοίκηση φέρεται εν συνεχεία να ενημέρωσε περί της παρέμβασης τον προϊστάμενό της υπουργό, ο οποίος εμφανίστηκε μεν να «σοκάρεται», πλην όμως δεν γνωρίζουμε αν είχε τα κότσια να πάει το θέμα παραπέρα.

Υ.Γ.: Ξέρουμε ότι δεν σας αρέσει όταν γράφουμε χωρίς ονόματα. Για να μπουν όμως σε αυτήν τη φάση ονόματα θα πρέπει να «ματώσει» αρκετός κόσμος και δεν χρειάζεται - προς το παρόν.

Την προειδοποίηση τη λαμβάνουν κι έτσι οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Ας ξέρουν ότι βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού κι αν συνεχίσουν αυτό το βιολί, αγνοώντας τη λαϊκή αγανάκτηση, θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v