Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 10 2010

Εθνική: Καλό το κλίμα στο City

Εθνική: Καλό το κλίμα στο City
Τη βεβαιότητα ότι η AMK της ΕΤΕ θα καλυφθεί χωρίς να χρειαστεί οι ανάδοχοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη διατυπώνουν στελέχη ξένων επενδυτικών οργανισμών.

Παρότι απούσα από το 5ο ετήσιο Greek Show η ΕΤΕ πρωταγωνιστεί στα πηγαδάκια που στήνονται στο περιθώριο των παρουσιάσεων.

Σύμφωνα με στελέχη που παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις της Εθνικής τις οποίες διοργανώνει η Goldman Sachs στο Λονδίνο παράλληλα με το Greek Show, το αρχικό κλίμα επιφυλακτικότητας αίρεται με την παρουσίαση του business plan της αύξησης.

Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι η ΕΤΕ όχι μόνο δεν χάνει τον έλεγχο της χρυσοτόκου όρνιθας Finansbank αλλά κερδίζει και… υπεραξία που της επιτρέπει να χειριστεί με άνεση τυχόν απομειώσεις ομολόγων ή άλλων στοιχείων του ενεργητικού.

Θετικό είναι, σύμφωνα με στελέχη τμημάτων private banking, και το κλίμα στην εφοπλιστική κοινότητα του City η οποία αναμένεται να δώσει το "παρών" στην ΑΜΚ.

Y.Γ.: Με αμοιβαίες εξηγήσεις λύθηκε η ένταση που δημιουργήθηκε χθες λόγω της ακύρωσης της συμμετοχής της ΕΤΕ στο 5ο Ετήσιο Roadshow. Μία τηλεφωνική συνομιλία των κ. Απ. Ταμβακάκη και Σπ. Καπράλου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. "Μας πόνεσε η ακύρωση, καταλαβαίνουμε όμως τις δεσμεύσεις της ΕΤΕ απέναντι στους αναδόχους της αύξησης", δήλωσε ο κ. Καπράλος και το θέμα έληξε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v