Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 16 2010

Σφηνάκια για ΝΕΛ και οικονομία στο Channel 9

Σφηνάκια για ΝΕΛ και οικονομία στο Channel 9
ΝΕΛ: Tην ώρα λοιπόν όπου η Ναυτιλιακή Εταιρία Λέσβου δρομολογεί μεγάλη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και εδώ και πολλούς μήνες προσπαθεί να ρυθμίσει τις υποχρεώσεις της προς τις τράπεζες (λέγε με Millennium Bank), είχαμε την ταυτόχρονη αποχώρηση τόσο του γενικού διευθυντή κ. Αθανάσιου Λιάγκου όσο και της υπεύθυνης marketing και δημοσίων σχέσεων κ. Θεοδώρας Ρήγα.

Και μπορεί μεν η επίσημη ανακοίνωση της ΝΕΛ να τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και να τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις νέες τους επιλογές, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τις έντονες συζητήσεις που έγιναν τόσο εντός όσο και εκτός Μυτιλήνης για το θέμα των αποχωρήσεων.

Mερικοί μίλησαν για «αποβεντουροποίηση» της εταιρίας και κάποιοι απαισιόδοξοι έλεγαν «ο τελευταίος να κλείσει και την πόρτα»...

Οικονομική ειδησεογραφία: Ξεκινάει σήμερα η οικονομική ζώνη του Channel 9 από τις 10:15 ως τις 18:00, υπό τη διεύθυνση του έμπειρου Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη.

Στο team οι Ανέστης Ντόκας, Πέτρος Λεωτσάκος, Μαίρη Τζιβελέκα, Στέλιος Μορφίδης, Νατάσσα Σπαντιδάκη, Πάνος Γκρουμούτης, Ηλίας Μπέλλος κ.ά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v