Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 6 2004

Τι έγινε στο ραντεβού Αράπογλου-Λαναρά

Αργά χθες το βράδυ κυκλοφόρησαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε χθες συνάντηση μεταξύ του κ. Θωμά Λαναρά και του διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, κ. Τ. Αράπογλου.

Κι ως φαίνεται, εμφανίσθηκε ο... ”από μηχανής θεός”!

Διότι κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι οποίες δεν ήταν δυνατό να διασταυρωθούν, στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Θ. Λαναράς ανέφερε ότι εταιρία συμφερόντων του πατέρα του Χ. Λαναρά προτίθεται να αναλάβει την κάλυψη της λειτουργικής χρηματοδότησης συγκεκριμένων κλωστηρίων για διάστημα τριετίας.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν και κατά πόσον η κίνηση αυτή (μια κίνηση που μάλλον αναμενόταν κατά έναν τρόπο από τραπεζικούς κύκλους, οι οποίοι ενίοτε μιλούσαν για ίδια χρηματοδότηση του ομίλου από την ”οικογένεια Λαναρά” και όχι αποκλειστικά από τον ίδιο τον Θωμά Λαναρά) καλύπτει τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι τράπεζες για να προχωρήσουν σε αναχρηματοδότηση και επιπλέον παροχή κεφαλαίου κίνησης στον όμιλο.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η κατάσταση εκτονώνεται, τουλάχιστον για το αμέσως προσεχές διάστημα. Ιδίως αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης, και από τις δύο πλευρές, φέρονται να έχουν ήδη αναχωρήσει για σύντομης διάρκειας θερινές διακοπές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v