Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 11 2004

Απλώνει το παιχνίδι στην ακτοπλοΐα

Απλώνει το παιχνίδι στο χώρο της ακτοπλοΐας μας. Μετά τις προσπάθειες προσέγγισης του κ. Π. Παναγόπουλου με την πλευρά του κ. Βρυώνη (”μεγαλο”-μετόχου της HFD) και την αποτυχημένη απόπειρα για την αγορά του ΔΙΑΓΟΡΑΣ από τη ΔΑΝΕ, το παιχνίδι φαίνεται να ”χοντραίνει” με την επιβεβαίωση της πληροφορίας ότι τη Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κ. Κ. Κληρονόμο των ”Μινωικών”.

Βέβαια, μια τέτοια συνάντηση θα μπορούσε κανείς (σε άλλες εποχές) να τη χαρακτηρίσει απλά ”συναδελφική”, έστω και με μια δόση ”κοινωνικότητας”, αλλά όταν αναλογίζεσαι ότι οι ”Μινωικές” είναι ο εκ των πραγμάτων μεγαλομέτοχος της HFD με 32% (άλλοι το ανεβάζουν πλησίον του 40%), τότε αλλάζει το πράγμα και μας... πονηρεύει!

Ο μεν κ. Παναγόπουλος τη Δευτέρα το βράδυ αναχώρησε για τη Μύκονο (άνευ… Κληρονόμου), αλλά θα επιστρέψει μάλλον αύριο στην Αθήνα με το πρόσχημα της παρακολούθησης της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Πάντως, οι εξελίξεις τρέχουν και μαζί με τους παίκτες τρέχουν (ως φαίνεται)... και οι τραπεζίτες!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v