Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 9 2004

Η Domus και η απουσία άσκησης κριτικής

Δεν πρόλαβε ο Χαμαιλέοντας να φορέσει το μαγιουδάκι του μπας και δροσιστεί λιγάκι στα γαλανά νερά του Αιγαίου (για να μην πούμε του... Ειρηνικού και μας πάρουν με τις πέτρες) και του διάβασαν τα σχόλια γνωστού κονδυλοφόρου/δημοσιοσχεσίστα σε σχέση με την απουσία της κριτικής που ασκούμε όποτε βρεθεί η αφορμή για τον επενδυτικό κολοσσό της... Domus AEEX (ναι, αυτής για την οποία θα έρθει τρέχοντας ο Warren Buffet μπας και προλάβει να επενδύσει λόγω του χαμηλότατου... discount με το οποίο διαπραγματεύεται)!

”Οι κατ’ επάγγελμα και καθ’ έξιν... κακές γλώσσες (sic) έχουν φύγει για διακοπές και γι’ αυτό δεν διαβάζετε αρνητικά σχόλια για τη μετοχή τελευταία” έγραψε ο γνώριμος, για την ”αντικειμενικότητα” και την... αφιλοκερδή αναζήτηση της αλήθειας στη στήλη που ”δανείστηκε”, φίλος μας.

Κι επειδή σε διακοπές μεν μπορεί να είμαστε, αλλά δεν βλέπουμε με ποιο τρόπο η μετοχούλα της Domus θα προσαρμοστεί στα επίπεδα λογικής που της ταιριάζουν για ν’ ασχοληθούν οι εναπομείναντες μικροεπενδυτές σοβαρά μ’ αυτήν, θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε πότε θα τελειώσουν τα μπάνια του Χαμαιλέοντα και με την επιστροφή του (θα έχει πάρει και δυνάμεις στο μεταξύ!) θα του ζητήσουμε να επεκταθεί πέραν των σχολίων της στήλης και ν’ αφιερώσει ένα κάπως μεγαλύτερο και εμπεριστατωμένο κομμάτι στη μετοχή-θαύμα του ελληνικού χρηματιστηρίου!

(Παρεμπιπτόντως, ελπίζουμε ο δικός μας να φοράει και κανένα καπελάκι όταν παίζει τένις, μην πάθει ηλίαση, μια που ο ήλιος ζεματάει φέτος...)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v