Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 14 2010

ΤΤ: To Bankassurance και η… πώληση

ΤΤ: To Bankassurance και η… πώληση
Αρκετούς μήνες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για σύναψη συνεργασίας προώθησης ασφαλιστικών προϊόντων μέσω του δικτύου καταστημάτων του, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν έχει ακόμη πάρει τις αποφάσεις του.

Οι προσφορές αξιολογήθηκαν από τις αρχές του καλοκαιριού. Ακολούθως το Τ.Τ. ενημέρωσε τις ασφαλιστικές που είχαν την υψηλότερη αξιολόγηση, βάσει οικονομικής προσφοράς και τεχνικών προδιαγραφών, αλλά μετά το θέμα κόλλησε

Η απόφαση της κυβέρνησης να αναθέσει στις HSBC, Lazard και Deutsche Bank μελέτη για την τύχη των κρατικών τραπεζών «πάγωσε», όπως μάθαμε, κάθε σκέψη ανάθεσης.

Και αυτό γιατί δεν είχε νόημα το Τ.Τ. να δεσμευτεί σε συνεργασία bankassurance όταν δεν ήξερε αν θα συγχωνευόταν με την ΑΤΕ ή θα έβγαινε προς πώληση.

Τώρα που το σενάριο συγχώνευσης με την ΑΤΕ δεν «παίζει», οι διαδικασίες ανάθεσης παραμένουν «παγωμένες», παρά το πολύ υψηλό, όπως πληροφορούμεθα, τίμημα που θα εισέπραττε το Τ.Τ.

Προφανώς προηγείται άλλος διαγωνισμός. Αυτός της πώλησης του Τ.Τ...

Υ.Γ.: Η Εθνική Ασφαλιστική επέδειξε υψηλό ενδιαφέρον για σύναψη τραπεζοασφαλιστικής συνεργασίας με το Τ.Τ., παρότι τυπικά η προσφορά της υπολειπόταν αυτών άλλων μεγάλων εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v