Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 17 2011

"Κίνημα" κατά διοδίων αλλά και... πολιτικών

Κίνημα κατά διοδίων αλλά και... πολιτικών
Δεν… μασάει από "πολιτικάντικες" κινήσεις το κίνημα των πολιτών κατά των διοδίων, αλλά ούτε και δέχεται να το "καπελώσουν".

Έτσι, η παρουσία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Τόνιας Αντωνίου στη συνέλευση της επιτροπής Φθιώτιδας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λαμία κάθε άλλο παρά αποδεκτή έγινε από τους συμμετέχοντες.

Μόλις η κ. Αντωνίου ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει, έχοντας πιθανότατα στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι η συμπαράσταση στο κίνημα "Δεν πληρώνουμε" θα την ωφελήσει, ήρθε αντιμέτωπη με τις έντονες αποδοκιμασίες των παρευρισκομένων.

Εκείνο που τους εξόργισε κυρίως ήταν το γεγονός ότι η βουλευτής τάχθηκε υπέρ του αγώνα τους, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η ίδια είχε αντιτεθεί στην παραχώρηση των αυτοκινητοδρόμων σε ιδιώτες.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε παλαιότερα, όταν οι πολιτικοί μιλούσαν και οι ακροατές περιορίζονταν συνήθως στον ρόλο του χειροκροτητή, οι πολίτες του κινήματος "Δεν πληρώνουμε" αντέδρασαν με γιουχαΐσματα σε όσα έλεγε η κ. Αντωνίου αμφισβητώντας ανοιχτά τις προθέσεις της και υποχρεώνοντάς τη να κατέβει άρον-άρον από το βήμα.

Υ.Γ.: Αλήθεια, η κυρία βουλευτής (η οποία σημειωτέον έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από τη στήριξή της στον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο) δεν υποψιαζόταν τι θα συνέβαινε σε μια συνέλευση πολιτών χωρίς κομματικές εξαρτήσεις;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v