Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 7 2004

ΕΜΠΕΔΟΣ: Ευτυχώς που προηγήθηκε το reverse split

Στην… καταπληκτική τιμή των 0,11 ευρωλεπτών (περίπου 37,5 δρχ.) θα βρισκόταν τώρα η μετοχή της Έμπεδος, αν δεν είχε προηγηθεί το πρόσφατο reverse split που μείωσε τον αριθμό των μετοχών αυξάνοντας την τιμή.

Πραγματική καθίζηση, με τη χρηματιστηριακή αξία της εταιρίας να βρίσκεται πλέον μόλις στα 10,8 εκατ. ευρώ.

Βλέπετε δεν ήταν μόνο η πρόσκαιρη αδυναμία καταβολής μισθών σε αρκετούς εργαζόμενους που απασχόλησε τη δημοσιότητα προσφάτως, ούτε οι συχνότατες αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, ήταν και τα αποτελέσματα εξαμήνου, τα οποία μόνον απογοητευτικά μπορούν να χαρακτηριστούν, αφού το ποσοστό μείωσης της κερδοφορίας κινήθηκε μεταξύ 69% και 72% τόσο σε επίπεδο μητρικής όσο και ομίλου.

Γενικότερα βεβαίως, για να είμαστε και δίκαιοι, η κρίση σοβεί στις κατασκευαστικές εταιρίες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, και είναι βέβαιο ότι το θέμα τους θα απασχολήσει εντόνως τη δημοσιότητα το επόμενο διάστημα.

ΥΓ.: Ανησυχητικά είναι και οι φήμες που φτάνουν τελευταία στα αυτιά μας σχετικά με αποχωρήσεις στελεχών (μηχανικών κ.λπ.) από την Έμπεδος, οι οποίες, ως λένε οι κακές γλώσσες, έχουν κυρίως να κάνουν με το... οικονομικό!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v