Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 11 2011

Σφηνάκια για ΔΕΗ, Millennium και ALTER

Σφηνάκια για ΔΕΗ, Millennium και ALTER
Millennium: Συνεχίζονται με… διακριτικότητα και χρονική απόσταση μεταξύ τους οι «αποχωρήσεις» ανώτερων στελεχών από ευαίσθητο τμήμα που προβλημάτισε σφόδρα την τράπεζα και τη… μητρική της.

Κάλλιο αργά παρά... ποτέ.

ΔΕΗ 1: Συνεργασία με Κοντομηνά για τη διεκδίκηση δύο projects στα Σκόπια συζήτησε χθες το Δ.Σ. της εταιρίας. Αποφάσεις δεν ελήφθησαν απ' ό,τι μάθαμε, αλλά την απορία την έχουμε ούτως ή άλλως.

Τι τεχνογνωσία στον χώρο της ενέργειας διαθέτει ο -ισχυρός πράγματι σε άλλους τομείς- όμιλος Κοντομηνά;

ΔΕΗ 2: Στο «στόχαστρο» της νομικής υπηρεσίας της ΔΕΚΟ μαθαίνουμε ότι μπήκαν οι υπέρογκες χρηματικές ενισχύσεις προς τη ΓΕΝΟΠ, που αποκάλυψε πρόσφατα το Euro2day.gr.

Σύμφωνα δε με όσα αναφέρονται, ο κ. Ζερβός ως διοικητής της ΔΕΗ φαίνεται να… «ανακάλυψε» με καθυστέρηση ενός και πλέον χρόνου ότι πολλές από αυτές τις ενισχύσεις «κινούνται στα όρια της νομιμότητας».

Το… αφελές ερώτημα είναι γιατί τώρα, όταν από τα τέλη Νοέμβρη οι ενισχύσεις αυτές έχουν καταγραφεί και αποσταλεί και στην προϊστάμενη υπουργό Τίνα Μπιρμπίλη. «Επειδή τώρα τα αποκάλυψε το Euro2day.gr κι έγινε σάλος», λένε οι… κακεντρεχείς. «Ως τώρα βόλευε τη… συνδιοίκηση».

Ζήσε Μάη μου, λέμε εμείς.


ALTER: Σύννεφο πάει η… παραπληροφόρηση από ορισμένους κύκλους που θέλουν να μικρύνει η «παρέα». Οι προσπάθειες διάσωσης πάντως συνεχίζονται, παρά τα προσκόμματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v