Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 1 2011

Η… τηλεθεάση "έφαγε" τη βιομηχανία τροφίμων

Η… τηλεθεάση έφαγε τη βιομηχανία τροφίμων
Γενική συνέλευση ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων) vs τηλεοπτικά παράθυρα, σημειώσατε δύο.

Δυστυχώς, αυτό ήταν το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Τετάρτης, όπου η γενική συνέλευση του εν λόγω κλάδου, ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στην ελληνική οικονομία, δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα με τα δελτία ειδήσεων των 8 και των 9.

Κι αυτό καθώς δύο από τους βασικούς «παίκτες» που θα συμμετείχαν σε αυτήν, ήτοι ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και γνωστός δημοσιογράφος που θα ήταν και ο συντονιστής στη συζήτηση με θέμα «Η έξοδος από την κρίση: η Ανάπτυξη και ο Ρόλος της Βιομηχανίας Τροφίμων», αποφάσισαν απλώς να μην παραστούν!

Σημασία βέβαια δεν έχει τι έκανε ο δημοσιογράφος, αλλά τι έκανε ο υπουργός, που επέλεξε να βρεθεί στα στούνιο των κεντρικών δελτίων ειδήσεων ιδιωτικών καναλιών, γυρίζοντας την πλάτη σε μία αγορά και έναν κλάδο που, αν δεν το γνωρίζει, αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Διότι κατέχει την πρώτη θέση στην ελληνική οικονομία, καλύπτει το 25% του κύκλου εργασιών, κατέχει το 25% των συνολικών κεφαλαίων, παράγει το 24% της συνολικής προστιθέμενης αξίας και απασχολεί πάνω από το 22% των απασχολουμένων στο σύνολο του μεταποιητικού τομέα.

Τόσο καλά πάμε...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v