Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 12 2011

Η Reds και η νίκη κατά της... γραφειοκρατίας

Η Reds και η νίκη κατά της... γραφειοκρατίας
Το «Ο.Κ.» του υπουργείου Πολιτισμού για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του συγκροτήματος κατοικιών που σχεδιάζει να ανεγείρει πλάι στη Βίλα Καμπά στην Παλλήνη εξασφάλισε ανήμερα την Πρωταπριλιά η εταιρία Reds.

Σημειώνεται ότι στην έκταση των 6 στεμμάτων όπου θα κατασκευαστεί το οικιστικό συγκρότημα είχαν ανακαλυφθεί αρχαιολογικά ευρήματα, οπότε ήταν αναγκαία η έγκριση του ΥΠΠΟΤ για να προχωρήσει το έργο.

Η θυγατρική του ομίλου Ελλάκτωρ είχε κινήσει τις διαδικασίες αδειοδότησης πριν από περίπου δύο χρόνια, ελπίζοντας πως θα μπορούσε να ξεκινήσει την υλοποίηση της επένδυσης μέσα στο 2010 ή το αργότερο το 2011.

Έχοντας κακή εμπειρία από προηγούμενες περιπτώσεις, η προοπτική να ξεμπλέξει εντός των αρχικών χρονοδιαγραμμάτων με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες φάνταζε εξωπραγματική για την εισηγμένη.

Τελικά, ούτε τα ίδια τα στελέχη της δεν πίστευαν την απρόσμενη θετική αυτή εξέλιξη. Μάλιστα, αρχικά θεώρησαν πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο του υπουργείου…

Υ.Γ.: Για την ιστορία, το οικιστικό συγκρότημα θα αποτελείται από 17 πολυτελείς κατοικίες και το ύψος της επένδυσης θα ανέλθει στα 2,5 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v