Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 20 2011

Κτηματομεσίτες: "Έφοδος" και στην... ενέργεια!

Κτηματομεσίτες: Έφοδος και στην... ενέργεια!
Aφού συνειδητοποίησαν πως η αγορά κατοικίας και επαγγελματικής στέγης θα παραμείνει «παγωμένη» για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει εργασίες στο προσεχές μέλλον, οι κτηματομεσίτες έστρεψαν την προσοχή τους σε άλλες, πιο... μοδάτες υπηρεσίες: στη διεκπεραίωση υποθέσεων που σχετίζονται με επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας.

Θέλοντας να εκμεταλλευτούν το ενδιαφέρον που υπάρχει για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις ταράτσες πολυκατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων αλλά και για τη δημιουργία μεγάλων μονάδων ηλεκτροπαραγωγής από ανανεώσιμες πηγές, το ένα μετά το άλλο τα κτηματομεσιτικά γραφεία προσφέρουν πλέον υπηρεσίες διαμεσολάβησης για την προώθηση και την ολοκλήρωση τέτοιου είδους επενδύσεων.

Έτσι, εκτός από την εύρεση των κατάλληλων ακινήτων για την εγκατάσταση ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων, αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την εξασφάλιση χρηματοδότησης, την προμήθεια και τη λειτουργία φωτοβολταϊκών σταθμών στις στέγες των αστικών ακινήτων.

Επίσης, διαμεσολαβούν ακόμη και για την έκδοση εγγυητικών επιστολών για λογαριασμό των αγροτών, που θέλουν να... φυτέψουν φωτοβολταϊκά πάνελ στο αγρόκτημά τους.

Με άλλα λόγια, πενία τέχνας κατεργάζεται...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v