Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 24 2004

ΣΜΕΧΑ: Μεγάλη ιδιωτική ΑΧΕ στο εκλογικό παιχνίδι

Την απόφαση του να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη προεδρείου στο Σύνδεσμο των Μελών του ΧΑ (ΣΜΕΧΑ) γνωστοποίησε σε φιλικούς του κύκλους, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο κ. Λάμπρος Παπακωνσταντίνου (το… Π της Π & Κ Χρηματιστηριακής).

Η απόφαση αυτή του κ. Παπακωνσταντίνου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα δεδομένου ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος ιδιωτική (μη-τραπεζική) χρηματιστηριακή, ενώ κατάφερε να αναρριχηθεί στη πρώτη θέση των τζίρων του Χρηματιστηρίου για τον μήνα Αύγουστο, ξεπερνώντας τη συνήθως ”κραταιά” Eurobank Χρηματιστηριακή, κάτι που δεν αποκλείεται να επαναληφθεί και τον τρέχοντα μήνα!!!

Κύκλοι της αγοράς σχολιάζοντας την πληροφορία ανέφεραν στο Χαμαιλέοντα ότι ενδεχομένως η απόφαση του κ. Παπακωνσταντίνου να θέσει υποψηφιότητα, αποτελεί ένα ”σήμα” ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο σε σχέση με τα φαινόμενα πολυδιάσπασης των ιδιωτών χρηματιστών, που ως τώρα απλά ”ρίχνουν νερό στο μύλο” των τραπεζικών ΑΧΕ.

Οι ίδιοι εκτιμούν ότι η παρουσία του εκπροσώπου μιας τόσο ισχυρής και ενεργής στην αγορά ιδιωτικής χρηματιστηριακής ( που διαθέτει ισχυρές προσβάσεις τόσο στο εξωτερικό- με μεγάλους θεσμικούς παίκτες- όσο και στο εσωτερικό πολιτικοοικονομικό σκηνικό) θα προσφέρει στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΜΕΧΑ αυξημένη παρεμβατικότητα, εξυπηρετώντας τις προσδοκίες πολλών μελών του για ουσιαστική αναβάθμιση του κύρους του οργάνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v