Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 27 2011

Τεχνική Ολυμπιακή: Έγινε του… μικρομετόχου!

Τεχνική Ολυμπιακή: Έγινε του… μικρομετόχου!
Χαμός στην τακτική γενική συνέλευση της Τεχνικής Ολυμπιακής, όπου ομάδα μικρομετόχων που αντιπροσώπευε περίπου το 15% της εισηγμένης ζητούσε επιτακτικά εξηγήσεις για τα φαινόμενα κακοδιαχείρισης που θεωρεί ότι εκπορεύονται από τους βασικούς μετόχους της εταιρίας.

Φυσικά, τις σχετικές… φιλοφρονήσεις δεν άκουσαν τα μέλη της οικογένειας Στέγγου, που για ακόμη μια χρονιά απουσίαζαν από το σημαντικότερο ετήσιο γεγονός της επιχείρησης, αλλά οι αντιπρόσωποί τους στη συνέλευση. Η οποία συνέλευση διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ολόκληρες ώρες και δεδομένου ότι συνήλθε στις 7 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ!

Πάντως, παρά τη μακρά της διάρκεια, οι απαντήσεις που έδωσαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης κάθε άλλο παρά ικανοποίησαν τους μικρομετόχους, οι οποίοι καταψήφισαν όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Μάλιστα, δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια, αφού σχεδιάζουν να στείλουν στον εισαγγελέα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για τις ατασθαλίες -όπως υποστηρίζουν- της διοίκησης, ζητώντας περαιτέρω έρευνα και τη διεξαγωγή διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου τόσο στην Τεχνική Ολυμπιακή όσο και στη θυγατρική Μοχλός.

Υ.Γ.: Τις «εκρηκτικές» στιγμές της περασμένης Παρασκευής στον Άλιμο πιθανότατα θα ξαναζήσουν όσοι παρευρεθούν στην αντίστοιχη συνέλευση που θα πραγματοποιήσει η Μοχλός αύριο Τρίτη στις 7 το απόγευμα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v