Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 1 2011

Σφηνάκια για ΧΑ, Κύπρο, ψάρια και... Καλώδια

Σφηνάκια για ΧΑ, Κύπρο, ψάρια και... Καλώδια
Πονοκέφαλος στο Χ.Α.: Πονοκέφαλος επικρατεί στο Χ.Α. καθώς μετά το τέλος των διακοπών θα πρέπει να αποφασιστεί ποιες εταιρίες θα συμμετέχουν στις διάφορες χρηματιστηριακές κατηγορίες και στους διάφορους δείκτες των μετοχών.

Τόσο ο όγκος των συναλλαγών κατά το πρώτο εξάμηνο όσο και τα αποτελέσματα των εισηγμένων που θα ανακοινωθούν έως και το τέλος Αυγούστου κάθε άλλο παρά θετικές εξελίξεις προμηνύουν…

Κύπρος: Από γκάφα σε γκάφα η κυπριακή κυβέρνηση, κινδυνεύει να ενταχθεί και αυτή στον μηχανισμό στήριξης, παρά το γεγονός ότι το έλλειμμά της είναι σχετικά χαμηλό και το δημόσιο χρέος της λίγο πάνω από το 60%.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντί να διαψεύσει κατηγορηματικά τα σενάρια περί μηχανισμού στήριξης, αρκέστηκε να απαντήσει, απευθυνόμενος προφανώς στο εσωτερικό ακροατήριο, πως "κάποιοι άρχισαν να θεωρούν δεδομένο ότι θα καταφύγουμε στον μηχανισμό στήριξης".

Η Κύπρος έχει καλυμμένη τη χρηματοδότησή της έως και το τέλος του έτους.

Ψάρια:
Ύστερα από πολύ-πολύ καιρό, είδαμε κάποιες αγορές μετοχών της εταιρίας από την ομάδα των βασικών μετόχων, ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με το Linnaeus Fund. Μέχρι τώρα, από τους δύο πόλους μόνο ο Γεωργιανός του Linnaeus ανέβαζε θέσεις…

Ελληνικά Καλώδια: Με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου για τον εισηγμένο όμιλο, καθώς η μετοχή έχει κερδίσει γύρω στο 30% τον τελευταίο μήνα, κάνοντας τις τελευταίες συνεδριάσεις συνεχή υψηλά δωδεκαμήνου.

Η κεφαλαιοποίηση έχει σκαρφαλώσει στα 48 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη του πρώτου τριμήνου εκτινάχθηκαν στα 2,2 εκατ. ευρώ.

Η μετοχή... τρέχει λες και σπεύδει να προεξοφλήσει ένα γερό Q2. Οψόμεθα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v