Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 5 2011

Σφηνάκια για ΑΤΕ, Coca Cola, Folli Follie

Σφηνάκια για ΑΤΕ, Coca Cola, Folli Follie
ΑΤΕ: Δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης συμβούλου για την πώληση των συμμετοχών που διατηρεί η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ σε εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρίες.

Επομένως, οι φήμες που κυκλοφόρησαν χθες περί πωλήσεων μετοχών του ΟΤΕ και της Folli Follie δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

COCA COLA: Ο όγκος πωλήσεων του ομίλου στην Ιρλανδία αυξήθηκε σε μονοψήφιο ποσοστό (περίπου 5% - 6%) στη διάρκεια τόσο του β΄ τριμήνου όσο και του εξαμήνου, σηματοδοτώντας το τρίτο τρίμηνο συνεχόμενης ανόδου από την έναρξη της οικονομικής κρίσης το 2010.

Στον αντίποδα, ο όγκος πωλήσεων στην Ελλάδα κατέγραψε πτώση και στο β΄ τρίμηνο και η εταιρία αναμένει ότι η ίδια κατάσταση θα συνεχιστεί και στο τρέχον γ΄ τρίμηνο λόγω των νέων φοροεισπρακτικών μέτρων.

Υ.Γ.: Η Coca Cola σημειώνει ότι παρατηρείται το κλείσιμο σημαντικού αριθμού καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα. Και πού είσαι ακόμη…


FOLLI FOLLIE: Η χθεσινή πίεση στον τίτλο οφείλεται, σύμφωνα με χρηματιστές, στις ανησυχίες για το πόσο θα επηρεάσει τα περιθώρια κέρδους η μεγάλη άνοδος της τιμής των πρώτων υλών και κυρίως του χρυσού.

Στις ανησυχίες συνέβαλε η προειδοποίηση κερδοφορίας που εξέδωσε η ομοειδής εισηγμένη δανέζικη εταιρία Pandora, η οποία οδήγησε σε καταβαράθρωση της τιμής της μετοχής της.

Βέβαια, η Folli Follie, όπως έχει γράψει το Euro2day, για να αντιμετωπίσει το ράλι του χρυσού έχει ανακοινώσει εδώ και μερικούς μήνες ότι αλλάζει τη σύνθεση των κοσμημάτων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v