Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 16 2011

Γαία: Επιστρατεύτηκαν μέχρι και οι… κούνιες!

Γαία: Επιστρατεύτηκαν μέχρι και οι… κούνιες!
Τις λεχώνες, τα βρέφη και τις… κούνιες φαίνεται να επιστρατεύει η μαιευτική κλινική Γαία προκειμένου να συντηρήσει έστω και για λίγο την -παράνομη και με τη βούλα πλέον- λειτουργία της στο Ντυνάν, που απασχόλησε την επικαιρότητα επί μήνες.

Ως γνωστόν, κατόπιν της οριστικής απόφασης για παύση της λειτουργίας της, η εν λόγω κλινική προσπάθησε να βγάλει προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου για να επεκτείνει κατά 75 μέρες την παραμονή της στο Ντυνάν, πλην όμως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.

Κι άξαφνα προχθές κυκλοφόρησε από εφημερίδα μικρής κυκλοφορίας δημοσίευμα με τον βαρύγδουπο τίτλο «Υποχρεωτική από τον νόμο η λειτουργία του ΓΑΙΑ», που μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Η μαιευτική - γυναικολογική Γαία, για όσο καιρό έχει βρέφη στα κουνάκια και στις θερμοκοιτίδες, με λεχώνες, επιτόκους και εγκυμονούσες στον 7ο, 8ο και 9ο μήνα, είναι υποχρεωμένη να δίνει με γιατρούς της βοήθεια και υποστήριξη στα πρόσωπα αυτά».

Όλα αυτά βεβαίως… «σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες».

Το πιο ωραίο, όμως, είναι ότι στη συνέχεια το δημοσίευμα αναρτήθηκε αυτούσιο στη σελίδα που εξακολουθεί να διατηρεί η Γαία στο Facebook, προφανώς προς επίρρωσιν της… πηγής των «ασφαλών πληροφοριών» του δημοσιεύματος, ώστε να «ενημερωθούν» (γιατί, άραγε, όχι επισήμως από την ίδια τη Γαία;) οι «φίλοι» της σελίδας.

Εμείς όμως έχουμε την εξής απορία:

Αν όντως το επιβάλλει ο νόμος, όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα, γιατί ο δικαστής που απέρριψε το αίτημα της Γαίας είχε… άλλη άποψη;

Δεν ήξερε τους νόμους;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v