Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 14 2011

Τα… μαργαριτάρια της κυβέρνησης

Τα… μαργαριτάρια της κυβέρνησης
Τι σου είναι τελικά τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα! Όπου μπλέκονται μάλλον για κακό, παρά για καλό είναι…

Αφού λοιπόν άφησαν ως τελευταία επιλογή(!) για πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο και τον αποδέχτηκαν έπειτα από πολυήμερες συζητήσεις επειδή «ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες», τώρα του φορτώνουν ένα υπουργικό συμβούλιο με κάμποσες αγκυλώσεις!

Οι εφοπλιστές, για παράδειγμα, που μέχρι πρόσφατα δεν έβρισκαν άνθρωπο της κυβέρνησης για να συζητήσουν (παραίτηση Παμπούκη κ.λπ.), τώρα θα έχουν ενώπιόν τους τον «μπουμπούκο» γνωστής τηλεπαρουσιάστριας, ο οποίος μέχρι χθες δήλωνε φιλόλογος-βιβλιοπώλης!

Προφανώς…, ο κ. Γεωργιάδης μέσα στους λίγους μήνες της θητείας του θα προλάβει να ενημερωθεί πλήρως και να προσφέρει τα μέγιστα στον τόσο σημαντικό αυτόν κλάδο για την ελληνική οικονομία!

Οι ταξιτζήδες και οι φορτηγατζήδες ξεκίνησαν να διαπραγματεύονται το ζήτημα της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων τους με τον Ρέππα, συνέχισαν με τον «σκληρότερο» Ραγκούση και τώρα τους στέλνουν τον Βορίδη του ΛΑΟΣ!

Ο οποίος Βορίδης καλείται να περάσει τις «προτάσεις Ραγκούση» με τις οποίες είχε διαφωνήσει! Πολιτικοί κύκλοι, πάντως, λένε πως όλο και κάποια «στρογγυλέματα» θα γίνουν την τελευταία στιγμή και το ζητούμενο τελικά είναι αν θα πρόκειται ο νόμος περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων να τα «κλείσει» μια και καλή, και μάλιστα με τη βούλα του νόμου περί… απελευθέρωσής τους!

Όσο για τον κ. Ροντούλη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, θα έχει μεν ως αντικείμενο δραστηριότητάς του τα συμπαθέστατα βόδια, αλλά θα κληθεί να συνεργαστεί προς τούτο με κάτι (ασυμπάθιστα, κατά τον ίδιο) «βόδια» της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v