Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 16 2012

Σφηνάκια για ΕΧΑΕ, ΟΤΕ, ΕΛΚΑ

Σφηνάκια για ΕΧΑΕ, ΟΤΕ, ΕΛΚΑ
EXAE: Ο αφανής παίκτης στην επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου και κομβικού σκέλους του PSI ήταν η ΕΧΑΕ.

Ο ΣΑΤ χρησιμοποιήθηκε για να συγκεντρωθούν οι δηλώσεις αποδοχής ή απόρριψης της δημόσιας προσφοράς για τα ελληνικού δικαίου ομόλογα, σε συνεργασία με την πλατφόρμα εκκαθάρισης συναλλαγών Euroclear και βεβαίως με την Τράπεζα της Ελλάδος.

Για την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του το Χ.Α. θα λάβει συμπεφωνημένο αντίτιμο.

Μάζευε και ας είναι και ρόγες…

ΟΤΕ: Η διαγραφή από τη σύνθεση του δείκτη Stoxx 600 για τη μετοχή του ΟΤΕ θα ισχύσει από την έναρξη της συνεδρίασης της Δευτέρας 19 Μαρτίου 2012.

Ωστόσο, στο ταμπλό του Χ.Α. φαίνεται ότι ο πωλητής τέλειωσε μετά και τα χθεσινά πακέτα των 2,1 εκατ. μετοχών αλλά και τα πακέτα των 5,3 εκατ. τεμαχίων στη συνεδρίαση της Τετάρτης 14 Μαρτίου. Η εβδομαδιαία απόδοση της μετοχής στο ταμπλό του Χ.Α. διαμορφώνεται στο +16,5% και είναι φανερό ότι κάποιοι έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται στη μετοχή.

Από τις 29 Φεβρουαρίου όπου έγινε γνωστό το νέο της διαγραφής από τον δείκτη Stoxx 600, η μετοχή του οργανισμού πραγματοποίησε all-time low στα 2,18 ευρώ στις 5 Μαρτίου και έπειτα έχει κάνει rebound 23%.

ΕΛΚΑ: Παραγγελίες συνολικού ύψους περίπου 4 εκατομμυρίων με ΦΠΑ εξασφάλισε από τη ΔΕΗ η Ελληνικά Καλώδια.

Το Συμβούλιο Διεύθυνσης Δικτύων στη συνεδρίαση της 13ης Μαρτίου αποφάσισε την επικύρωση διαγωνισμού που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2011 για την προμήθεια υποβρύχιων καλωδίων 20 KV, τα οποία θα παραδοθούν στις αποθήκες της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v