Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 2 2012

Σφηνάκια για τράπεζες, Fieratex και Ψωμιάδη

Σφηνάκια για τράπεζες, Fieratex και Ψωμιάδη
Συγχωνεύσεις - Εθνική: Απολύτως αναγκαίες υπό τις νέες συνθήκες κρίνει τις συγχωνεύσεις η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Στην αναλυτική κατάσταση αποτελεσμάτων 2011, η διοίκησή της διατυπώνει την εκτίμηση ότι οι συγχωνεύσεις θα δράσουν σαν ασπίδα για τις τράπεζες και θα συμβάλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας.

Σημειώνει, όμως, ότι η αβεβαιότητα που κυριάρχησε αναφορικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας οδήγησε στη μη ευόδωση πρωτοβουλιών συγκέντρωσης μέσω συγχωνεύσεων.

Παύλος Ψωμιάδης: Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός χαρακτηρίζουν νομικοί κύκλοι το ότι η ποινή 8 ετών που επιβλήθηκε στον πρώην μεγαλομέτοχο και επικεφαλής της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, Commercial Value και Aspis Bank είναι χωρίς αναστολή.

Και αυτό γιατί οσονούπω ο Ψωμιάδης θα έβγαινε από τη στενή μια και είναι ήδη προφυλακισμένος σχεδόν 18 μήνες.

Ως εκ τούτου, αν η απόφαση προέβλεπε αναστολή ποινής, ο πρώην επιχειρηματίας θα έβγαινε έξω…

FIERATEX:
Νέο μέγιστο 12μήνου χθες για τη μετοχή της FIERATEX, χωρίς να είναι γνωστή κάποια επιχειρηματική εξέλιξη που να διαφοροποιεί σημαντικά τα δεδομένα.

Μάλιστα, από το 0,095 ευρώ κλείσιμο της 16ης Μαρτίου, προχθές ο τίτλος έκλεισε στο 0,349 ευρώ (+267%), με συνολικό όγκο για όλο αυτό το διάστημα που δεν ξεπέρασε τα 700 ευρώ!

Ειδικά στη χρηματιστηριακή συνεδρίαση της Δευτέρας, ο τίτλος σημείωσε άνοδο 16,33%, με όγκο συναλλαγών 10 τεμαχίων και αξία συναλλαγών 3,49 ευρώ…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v