Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 21 2012

Σφηνάκια για τράπεζες, ΟΠΑΠ και ΕΧΑΕ

Σφηνάκια για τράπεζες, ΟΠΑΠ και ΕΧΑΕ
Τράπεζες - Τ.Χ.Σ.: Αλλαγές στις διοικήσεις των 4 μεγάλων τραπεζών θα έχουμε προσεχώς, καθώς με την ολοκλήρωση της εκταμίευσης των 18 δισ. ευρώ θα μπουν στα διοικητικά τους συμβούλια εκπρόσωποι του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Τα πρόσωπα έχουν ήδη επιλεγεί και έχουν ειδοποιηθεί. Μένει να δούμε ποια θέση θα καταλάβουν στα Δ.Σ. των τραπεζών. Σημειώνεται ότι το ταμείο έχει τη δυνατότητα, εφόσον εισφέρει κεφάλαια σε μια τράπεζα, να διορίσει ως δύο εκπροσώπους στο διοικητικό της συμβούλιο.

Προς το παρόν θα μείνει στον έναν εκπρόσωπο…

ΟΠΑΠ: Κοντά σε συμφωνία με τους πράκτορες για την υιοθέτηση κλιμακωτών προμηθειών βρίσκεται η διοίκηση του Οργανισμού. Αυτό έγινε αντιληπτό από τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε στην τηλεδιάσκεψη που ακολούθησε τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου.

Για την έναρξη λειτουργίας των Videolottos, η διοίκηση του ΟΠΑΠ δήλωσε ότι το χρονοδιάγραμμα έχει πάει πίσω λόγω καθυστερήσεων από όλες τις πλευρές και ως εκ τούτου τα φρουτάκια θα είναι διαθέσιμα μετά το α΄ τρίμηνο του 2013.

Και αυτό στην περίπτωση όπου δεν σημειωθούν νέες καθυστερήσεις...


EXAE:
Καθαρά έσοδα 1,5 εκατ. ευρώ ενέγραψε η ΕΧΑΕ από τη συμμετοχή της,
σε συνεργασία με την εταιρεία Bondholder Communications Group LLC, στο PSI+.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΧΑΕ είχε τον ρόλο του Διαχειριστή Πληροφοριών, Ανταλλαγής και Υπολογισμού στο πρόγραμμα ανταλλαγής.

Στις 31/3 η ΕΧΑΕ εμφάνιζε ταμειακά διαθέσιμα 119,7 εκατ. ευρώ, ενώ στις 5/4 έληξε ομόλογο έκδοσης EFG Eurobank που είχε στην κατοχή του το Χ.Α. ονομαστικής αξίας 4 εκατ. ευρώ. Εισπράχθηκε στο ακέραιο...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v