Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 14 2012

Διαπλεκόμενη μαργαρίτα από ιντερνετικό όμιλο

Διαπλεκόμενη μαργαρίτα από ιντερνετικό όμιλο
Η αγάπη και το μίσος δεν κρύβονται, λέει ο λαός. Επειδή όμως όταν εμπλέκονται πάνω από δύο μπορεί να υπάρξουν… παρεξηγήσεις, τότε θα πρέπει κάτι να γίνει για να αποφευχθούν τα μπερδέματα.

Όπως προκύπτει από δημοσίευμα του Zougla.gr που παραθέτει σχετικό «έγγραφο», ιντερνετικός όμιλος φέρεται να προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση: έφτασε στο σημείο να καταρτίσει non paper(!) στο οποίο περιγράφει επακριβώς ποιους «αγαπά» και ποιους «δεν αγαπά» καθώς και όσων τα ονόματα για να δημοσιευτούν στα sites θα πρέπει να τύχουν «έγκρισης», είτε οι ειδήσεις είναι ευνοϊκές, είτε όχι για τους συγκεκριμένους.

Πρακτικοί οι άνθρωποι. Σου λέει, η ροή των ειδήσεων είναι συνεχής. Έτσι, κάποιος μπορεί να γράψει κάτι «λάθος» και να δημοσιευτεί πριν το προλάβουμε.

Το non paper, όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα, περιλαμβάνει μια λίστα με πολιτικούς, επιχειρηματίες, παρουσιαστές, τηλεοπτικούς σταθμούς, ηθοποιούς αλλά και τον... αθλητισμό.

Αίφνης υπάρχει πολλή… αγάπη για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και τη διοίκηση του μπάσκετ, όχι όμως και για τον... Παναθηναϊκό.

Αν το πιστέψουμε αυτό, τα δημοσιεύματα αθλητικών sites επί του ιδίου θέματος είναι το ακριβώς... αντίθετο αυτού που θα περίμενε κανείς από τον συγκεκριμένο όμιλο.

Όπως και νά 'χει, εμείς παραθέτουμε τις αγάπες και τα μίση, όπως δημοσιεύτηκαν στο επίμαχο έγγραφο:

ΑΓΑΠΑΜΕ:

Κατερίνα Γιαννακοπούλου (ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ), Γιώργος Ντάβλας, Μελισσανίδης, Νίκος Χατζηνικολάου, Βασιλακόπουλος και ΕΟΚ (Ομοσπονδία Μπάσκετ), Μαρινάκης, Κόκκαλης, Λούβαρης, Θεοδωρίδης (του Ολυμπιακού), Ηλίας Μαροσούλης και οικογένεια Μαροσούλη, Κοπελούζος, Δημήτρης Καμπουράκης, Χάρης Βαφειάς, Ανδρέας Λοβέρδος, Σπανουδάκης - ΟΠΑΠ, Κοντομηνάς, Αγγελάκας (Ν.Δ.), Κατσαφάδος (Ν.Δ.), Οικογένεια Παναγόπουλου (Περικλής-Αικατερίνη), Βενιζέλος, Δημαράς, Καφίρης, Ευαγγελάτος

ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ:

Τριανταφυλλόπουλος Μ., Ροδόλφος Οντόνι, Gazzetta.gr, Βασίλης Παπαθεοδώρου (διευθυντής gazzetta), Νίκος Βασιλαράς (διευθυντής leoforos.gr), Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Νίκος Πατέρας, Γιάννης Ξυλάς, Θανάσης Ασπρούλιας (ρεπόρτερ Παναθηναϊκού σε leoforo.gr και εφημερίδα Goal), Εφημερίδα Δημοκρατία και τον ιδιοκτήτη της, Χατζηδάκης (Ν.Δ.), Λαυρεντιάδης - Proton, εβραϊκό λόμπι και εβραϊκές επενδύσεις στην Ελλάδα(!), Γεράσιμος Βουδούρης, (ΕΟΠΥΥ), Παπαδήμος, Κολλιδά Βάσω, Μελίνα Τσέλιου (δημοσιογράφος ΣΚΑΪ), Α. Πορτοσάλτε, Γ. Γιακουμάτος, S&B (Κυριακόπουλος)

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ (ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟ)

Φίλιππος Συρίγος, Αποστολόπουλος και Iατρικό Kέντρο, MSD MERC φαρμακοβιομηχανία (προσοχή: υπάρχουν 2 MERC. H MSD MERC και η απλή MERC).

Μάλιστα, για να μη γίνει κανένα... λάθος υπάρχει και η ένδειξη «γενικά». Σε αυτή, με ολίγες ανορθογραφίες, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μια επιστροφή στην εποχή Σημίτη και δεν αγαπάμε», «δεν χτυπάμε άλλους σταθμούς εκτός από τον ΣΚΑΪ» και διάφορα ακόμα.

Αλλά θα πείτε, και το ίδιο το non paper μια τεράστια (δημοσιογραφική) ανορθογραφία δεν είναι;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v