Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 24 2004

ΕΥΔΑΠ: Η σοκαριστική αποτίμηση των... τεράτων!

Ο ”Χαμαιλέων” έγκαιρα ενημέρωσε προ ημερών μέσω της στήλης ότι ”εκεί στην ΕΥΔΑΠ” βρήκαν… τέρατα (και σημεία προσθέτω σήμερα). Και βεβαίως δικαιώθηκε.

Η επίσημη ανακοίνωση είναι άκρως αποκαλυπτική: ”Από τους παραπάνω ελέγχους προκύπτει ότι τα αποτελέσματα της εταιρίας αναμένεται να επηρεαστούν αρνητικά τόσο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας όσο και των μελλοντικών χρήσεων κατά 81,9 εκατ. ευρώ, λόγω προβλέψεων για επισφάλειες, απαξίωση αποθεμάτων κ.ά”.

Ακόμη, ”η καθαρή θέση της εταιρίας αναμένεται να επηρεαστεί, επίσης αρνητικά, τόσο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας όσο και των μελλοντικών χρήσεων, κατά 101,9 εκατ. ευρώ, επειδή δεν θα εισπραχθούν λογιστικοποιημένες απαιτήσεις επισφαλειών κ.ά.”.

Ως εκ τούτων… ”στο πρόγραμμα του 2005 προβλέπονται κέρδη περίπου 3 εκατ. ευρώ μόνο”.

Μιλάμε, όπως αντιλαμβάνεστε, για μεγάλα κονδύλια, τα οποία η εταιρία ελπίζει να αντισταθμίσει μέσω των ανείσπρακτων οφειλών του Δημοσίου (ύψους… 250 εκατ. ευρώ, παρακαλώ), μέσω άλλων εναλλακτικών που θα συζητήσει με το ΥΠΕΧΩΔΕ, αλλά και από την υπεραξία που θα προκύψει από την αποτίμηση των ακινήτων και λοιπών παγίων της.

Ευχόμαστε το καλύτερο, μέρες που ’ναι

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v