Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 20 2012

Ασπίδα για τον... Αλέξανδρο

Ασπίδα για τον... Αλέξανδρο
Ευχαριστήρια επιστολή στον πρόεδρο της Ν.Δ. έστειλε η Κατερίνα Σιδέρη - Τσομώκου, πρόεδρος του Σωματείου Ζημιωθέντων Επενδυτών και Ασφαλισμένων του ομίλου Ασπίς. Αιτία η πρόταση που κατατέθηκε από το κόμμα προκειμένου να βρεθεί λύση και να εισπράξουν τα οφειλόμενα οι 500.000 ασφαλισμένοι.

Η κ. Σιδέρη στην επιστολή αναφέρει ότι θεωρεί δεδομένο ότι η Ν.Δ. θα εφαρμόσει την πρόταση που εξήγγειλε προεκλογικά και γι’ αυτό σημειώνει πως "οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε δημόσια, όχι μόνο για την εξεύρεση της οριστικής λύσης που μας προτείνατε για το συγκεκριμένο ζήτημά μας (…) αλλά και για την ενίσχυση εν γένει της ασφαλιστικής αγοράς και τη θωράκισή της έναντι παρόμοιων περιπτώσεων στο μέλλον".

Η πρόεδρος του σωματείου στην επιστολή της «ευχαριστεί και συγχαίρει και τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη, υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ.» στον οποίο ανήκει η πατρότητα της πρότασης. Καλεί μάλιστα τον Αντώνη Σαμαρά να αξιοποιήσει τις γνώσεις του στα οικονομικά θέματα, καθώς «είναι ικανός να συμβάλει δίνοντας στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν ολόκληρη την πατρίδα μας καθοριστικές λύσεις στην πράξη, μη πειραματιζόμενος ως ανειδίκευτος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v