Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 17 2005

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, οι Αγγελόπουλοι και η… Εθνική!!!

Το deal για την απόκτηση της ΠΗΓΑΣΟΣ από τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο έχει και παράπλευρες απώλειες.

Ο αδελφός του, Κώστας, με τον οποίο είναι γνωστό ότι όχι απλώς έχουν κακές προσωπικές σχέσεις αλλά βρίσκονται και σε δικαστική διαμάχη, είναι ιδιοκτήτης της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ και ένας από τους βασικότερους μετόχους της Τράπεζας Πειραιώς…

Πρακτικά, με βάση το νέο νόμο που προωθεί η κυβέρνηση και πρόκειται να ψηφιστεί στη Βουλή σύντομα, η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς του Δημοσίου ούτε βεβαίως και η ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε σχήματα που ενδεχομένως έχουν να κάνουν με μεγάλα δημόσια έργα!!!

Όπως πληροφορήθηκε πάντως η στήλη, οικονομικός παράγοντας, που γνωρίζει ότι ο κ. Κώστας Αγγελόπουλος έχει την απαραίτητη ”επιφάνεια”, του πρότεινε -προφανώς μεταξύ σοβαρού και αστείου- έναν… ανορθόδοξο τρόπο αντίδρασης.

Να αγοράσει το 1% της Εθνικής Τράπεζας!!! Κάτι τέτοιο, με βάση τις τιμές κλεισίματος της Παρασκευής, θα του κόστιζε περίπου 86 εκατ. ευρώ (μιλάμε βλέπετε για 3.315.760 μετοχές).

Θα αποδείκνυε όμως πάραυτα το παράλογο των ρυθμίσεων που προωθούνται, με έναν τρόπο που σίγουρα θα γινόταν αντιληπτός από την ίδια την κυβέρνηση, αφού πλέον η Εθνική δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε οποιαδήποτε μεγάλη δουλειά του Δημοσίου!!!

Λέτε να το κάνει ο κ. Αγγελόπουλος; Διότι το να βρει τα λεφτά σίγουρα δεν του είναι καθόλου, μα καθόλου δύσκολο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v