Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 16 2013

Jumbo: Οι ανακατατάξεις και το σενάριο για Βακάκη

Jumbo: Οι ανακατατάξεις και το σενάριο για Βακάκη
Απαντες - επενδυτές και πάσης φύσεως συνεργάτες- που «πίνουν νερό στο όνομα του» κ. Βακάκη έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την πρόσφατη διοικητική ανακατάταξη στην Jumbo, και ειδικότερα για την παραχώρηση της θέσης του CEO στην κα Βερναδάκη.

Ο ίδιος, βέβαια, διατηρεί τη θέση του Προέδρου στην εισηγμένη, και σε κάθε περίπτωση -όπως ενημερώνει αρμοδίως η εταιρία- θα ασκεί ενεργά καθήκοντα διοίκησης, επικεντρωμένος στη στρατηγική και τις νέες επεκτάσεις της Jumbo στο εξωτερικό.

Για αυτό το λόγο εξάλλου, και δεδομένου του ότι απουσιάζει συχνά από τον ελλαδικό χώρο, επέλεξε την κ. Βερναδάκη (που ούτως ή άλλως ήταν εντεταλμένη σύμβουλος με αυξημένες αρμοδιότητες) να αναλάβει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου, προκειμένου να «τρέχει» την καθημερινή δουλειά.

Στην αγορά, πάντως, σημειώνουν την μεγάλη τεχνογνωσία του κ. Βακάκη αλλά και το γεγονός πως την αποτελεσματικότητα του, προσπαθούν να «προσεταιριστούν» και άλλοι όμιλοι που ενεπλάκησαν προσφάτως με τη λιανική, όπως έγραφε ο Χαμαιλέων στις 9-11-2012. Η στήλη τότε είχε αποκαλύψει ότι το management της εταιρείας έχει δεχθεί κρούση από τον ιδιοκτήτη ξένου ομίλου που δραστηριοποιείται σε ηλεκτρικά και είδη σπιτιού.

Στόχος του τελευταίου να εξασφαλίσει τεχνογνωσία από την Jumbo για την αναδιοργάνωση του...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v