Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 4 2013

Σφηνάκια για Alpha, ΑΤΕ Ασφ. & Εuromedica

Σφηνάκια για  Alpha, ΑΤΕ Ασφ. & Εuromedica
ALPHA - ΕΜΠΟΡΙΚΗ: Αυτόνομη θα παραμείνει προς το παρόν η Εμπορική, παρά την απόκτηση του 100% του μετοχικού της κεφαλαίου από την Alpha Bank.

Έτσι, προς ώρας, θα τοποθετηθεί νέο Δ.Σ. και θα υπάρξουν κάποια προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν και στα δύο δίκτυα.


ΑΤΕ Ασφαλιστική: Με 165-170 εκατ. ευρώ θα ανακεφαλαιοποιηθεί τελικά η ΑΤΕ Ασφαλιστική, καθώς οι υπεραξίες από την άνοδο των τιμών των κρατικών ομολόγων και τα κέρδη του 2012 μείωσαν τις κεφαλαιακές ανάγκες.

Μετά την ολοκλήρωση της αύξησης, θα ξεκινήσουν πρακτικά και οι διεργασίες για την πώληση της ασφαλιστικής από την Πειραιώς.


ΕUROMEDICA: Ακούγεται πως συζητά την ανάληψη του management μεγάλης κλινικής στο Ντουμπάι. Αν οι συζητήσεις καταλήξουν σε συμφωνία, τότε γιατροί από την Ελλάδα θα κληθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο πλούσιο αραβικό εμιράτο.


ΦΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ: Παντελώς ανυπόστατες χαρακτηρίζουν στελέχη του ΥΠΟΙΚ και της κεφαλαιαγοράς τις φήμες που κυκλοφορούν εσχάτως περί αναδρομικής ισχύος του φόρου υπεραξίας.

«Όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά καταβάλλεται προσπάθεια να μετατεθεί η έναρξη ισχύος του από Σεπτέμβρη», τονίζει στέλεχος της κεφαλαιαγοράς.

Σημειώνεται ότι η φήμη «τρόμαξε» κυρίως τα μεγάλα ιδιωτικά πορτοφόλια των τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v