Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 16 2013

Πρώτη μούρη ο... Μοριάς στο Vanity Fair!

Πρώτη μούρη ο... Μοριάς στο Vanity Fair!
Ένα πολυσέλιδο κείμενο-διαφήμιση για την Ελλάδα έγραψε η συγγραφέας του βιβλίου «Το Νησί» Victoria Hislop στο αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair, με αφορμή τη διαμονή της στο ξενοδοχειακό συγκρότημα AMANZOE στο Πόρτο Χέλι, την πρώτη επένδυση της Dolphin Capital Investors στην Ελλάδα.

Η Dolphin, το 20% της οποίας αγόρασε πρόσφατα η αμερικανική Third Point του γνωστού μεγαλοεπενδυτή Dan Loeb, ετοιμάζει το δεύτερο πολυτελές ξενοδοχείο AMANZOE στην Τζιά καθώς και σειρά άλλων τουριστικών επενδύσεων σε Κρήτη, Μαγνησία κ.α.

Ορισμένες εξ αυτών έχουν ενταχθεί στο λεγόμενο «τουριστικό fast track» για ταχύτερη αδειοδότηση, με την ελπίδα πως δεν θα έχουν την τύχη των επενδύσεων που μπήκαν στο fast track του υπουργείου Ανάπτυξης και έμειναν στα χαρτιά.

Η Hislop καταλήγει στο άρθρο της πως η επένδυση της Dolphin Capital για την κατασκευή του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου της γνωστής διεθνούς αλυσίδας αποτελεί «μια αχτίδα ελπίδας, μια δήλωση εμπιστοσύνης στον αιώνιο και αμετάβλητο πολιτισμό και στο κάλλος αυτής της ταραγμένης, αλλά υπέροχης χώρας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v