Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 7 2002

Τα όρια της ευπρέπειας

Τελικά όντως αλλάζουν οι καιροί. Ακόμη και στελέχη της αγοράς αρχίζουν να ενοχλούνται από εκείνους τους μεγαλομετόχους εισηγμένων εταιριών που εξακολουθούν να κινούνται στην προσωπική τους ζωή, ωσάν να μην άλλαξαν καθόλου οι καταστάσεις σε σχέση με το 1999.

Βέβαια, το τί κάνουν με τα προσωπικά τους λεφτά είναι δικό τους θέμα. Οταν όμως χρησιμοποιούν τις εταιρίες για να περνούν τα υπέρογκα και υπερπολυτελή έξοδα τους (παρότι τα αποτελέσματα των εταιριών κάθε άλλο παρά δικαιολογούν σπατάλες), τότε το πράγμα καταντά όχι απλώς ενοχλητικό, αλλά εξοργιστικό.

Ιδίως όταν την ίδια ώρα γίνεται τόση συζήτηση για ”εταιρική διακυβέρνηση”.

Οσοι λοιπόν χρεώνουν διάφορα πολυτελή αυτοκίνητα, στρατιές από υπηρέτες, κηπουρούς και ένα σωρό άλλα έξοδα στην εταιρία τους , ας έχουν το νου τους, διότι η δυσαρέσκεια φέρνει και τις.. ”καρφωτές”.

Ολα αυτά με την υπενθύμιση οτι τόσο ο Χαμαιλέων όσο και το euro2day.gr αποφεύγουν το φτηνό λαϊκισμό (για τον οποίο θα μπορούσαν ίσως -υποκριτικά- να κατηγορήσουν το συγκεκριμένο σημείωμα κάποιοι...θιγόμενοι). Ολα τα πράγματα όμως έχουν και τα όρια τους....

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v