Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 5 2005

Ο κ. Διαμάντης και το... διαμάντι

Αν και η συνωνυμία με κάποιον διάσημο και οι επιπλοκές από την παρεξήγηση αποτελούσαν συνήθη κωμικά ευρήματα του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου, μια τέτοια σύμπτωση μακριά από τη μεγάλη οθόνη μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επώδυνη.

Ειδικά αν πρόκειται για περίπτωση ”διασημότητας” που είναι πραγματικό... διαμάντι, όπως αυτή του γνωστού μετόχου και διευθυντή της Domus Επενδυτική!

Θύμα τέτοιας κατάστασης έπεσε, βλέπετε, ο Δρ. Παναγιώτης Διαμάντης (του Φωτίου), αναπληρωτής καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και πρόεδρος της χρηματιστηριακής IEBA TRUST ΑΧΕΠΕΥ της Ρουμανίας.

Όπως αναγκάστηκε να εξηγήσει ο ίδιος σε δελτίο Τύπου (!), τα πρόσφατα δημοσιεύματα και οι δυσμενείς αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με την Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου Domus και τον γενικό διευθυντή της κ. Παναγιώτη Διαμάντη (του Θεοδώρου) μόνο προβλήματα έφεραν στον άτυχο πανεπιστημιακό, που είδε εν μία νυκτί το (πλήρες) όνομά του να εμπλέκεται σε μια εξαιρετικά ατυχή υπόθεση...

Προφανώς πλήρης σεβασμού για το πατρώνυμό του, ο ”του Φωτίου” δηλώνει τώρα ότι ουδεμία σχέση έχει με τον ”ζωηρό” απόγονο του Θεοδώρου Διαμαντή, και ίσως (ίσως, λέω) καταριέται την προτίμηση που οι τραπεζικοί υπάλληλοι δείχνουν στο euro2day.gr για την ενημέρωσή τους.

Αυτό άλλωστε τους είχε πρώτο πληροφορήσει για τις εξελίξεις στην Domus...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v