Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 29 2005

ΔΥΝΑΜΙΚΗ: Νέες εξελίξεις, καμία ενημέρωση!

Πληθώρα νέων πληροφοριών έχει αρχίσει και δέχεται η στήλη σε σχέση με τις εξελίξεις στην –πάλαι ποτέ– Δυναμική Ζωή.

Κατά τις πληροφορίες αυτές έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την εγκαθίδρυση τριμελούς διοικητικού συμβουλίου στην εταιρία, με απώτερο στόχο την υπαγωγή της στο γνωστό πλέον άρθρο 44, πρωτοβουλία η οποία προφανώς ανήκει στον κύριο πιστωτή, δηλαδή τη Eurobank.

Το ενδιαφέρον σημείο, σύμφωνα με όσα ακούμε, είναι ότι τα μέλη αυτού του συμβουλίου φέρονται να σχετίζονται άμεσα με τα συμφέροντα του επιχειρηματία κ. Μήλιου (Sotris Τεχνική), ο οποίος όμως προσφάτως είχε δηλώσει επίσημα στο Χ.Α. ότι απέσυρε το ενδιαφέρον του για τη Δυναμική (!!!), αλλά και με τα συμφέροντα της εταιρίας Τάλως που έχει τον έλεγχο της αλυσίδας Joe Weider.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η Τάλως είχε προσεγγιστεί αρχικά προκειμένου να αγοράσει τα ιδιόκτητα γυμναστήρια της Δυναμική Ζωή, πλην όμως για να το πράξει ζήτησε χρηματοδότηση από τη... Εurobank, χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα. Η πλευρά Μήλιου δε, είχε ανακοινώσει επαφές με την Τάλως που δεν είχαν, όπως είχε ειπωθεί τότε, κανένα αποτέλεσμα!

Το ερώτημα είναι γιατί αυτές οι νέες κινήσεις γίνονται χωρίς καμία ενημέρωση του επενδυτικού κοινού (η ενημέρωση κόπηκε μαχαίρι μετά την παραίτηση του αναγκαστικού διαχειριστή και του επόπτη του), ενώ σύμφωνα τουλάχιστον με τις διαθέσιμες πληροφορίες τον έλεγχο των εξελίξεων τον έχει η τράπεζα Eurobank, στην οποία και έχουν ενεχυριαστεί όλα τα ”αξιόλογα” περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας.

Σημειωτέον ότι η Eurobank φέρεται να έχει ήδη διενεργήσει έναν πλειστηριασμό για το ”σήμα” της σχολής γυμναστικής Grafts (που ανήκε στη Δυναμική) έναντι χαμηλού τιμήματος, της τάξεως των 20.000 ευρώ.

Αυτές οι πληροφορίες ακούγονται στην αγορά και τις μεταφέρουμε, κάνοντας και τα αντίστοιχα ερωτήματα για την επίσημη επαλήθευσή τους.

Άλλο ένα ερώτημα, όμως, είναι γιατί οι αρχές που έχουν δείξει ότι πλέον αγρυπνούν για τα τεκταινόμενα στις εισηγμένες, έχουν ”ξεχάσει” αυτή τη συγκεκριμένη ιστορία.

Δεν πρέπει να ενημερωθούν οι επενδυτές που... ατύχησαν για όσα συμβαίνουν;

Υ.Γ. 1: Επ’ ευκαιρία, ξαναρωτάμε: Γιατί μεγάλες τράπεζες, χρηματιστηριακές και θεσμικοί που ζημιώθηκαν απο την υπόθεση της Δυναμική Ζωή αποφεύγουν να κινηθούν νομικά εναντίον των προσώπων που είχαν την ευθύνη της διοίκησης;

Γιατί κάνει... διακοπές (στο Μαϊάμι παρακαλώ!) ανενόχλητη από τον ελληνικό νόμο η κ. Νατάσσα;

Υ.Γ. 2: Ενδιαφέρουσες είναι και οι ιστορίες που ακούμε σε σχέση με τα ακίνητα που αγόρασε (και στη συνέχεια βεβαίως πούλησε) η κ. Μπουγιατιώτη στην περιοχή της Εκάλης...

Να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v